|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 527, 528, 529 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne, eee tam, nic się nie martw. Mnie też nauczyciele nie lofciają, a wręcz pałają nienawiścią. Dzisiaj na polskim okropnie bolały mnie plecy. Musiałam się wyprostować, a to wyglądało dosyć dziwnie. Zamknęłam oczy by zapomnieć na chwilkę o bólu, a tu już nauczycielka: "To może pierwszą zwrotkę przeanalizuje mi Żaneta..." :killer:
|
|
Pon 14:45, 04 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Sal! Witaj ;* :hahaha:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 14:46, 04 Sty 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jig, jeanne, lekarz powiedział, że to z pewnością coś z drogami moczowymi (też mi odkrycie), zapisał jakieś antybiotyki i zlecił badanie moczu.
|
|
Pon 14:47, 04 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Łuu, *pociesza Żanetę*
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 14:47, 04 Sty 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Oj Jig, wiesz co? Jak możesZ?! Jeanne jest pięknie ubrana! ^^ |
Nie widziałaś jaką jeanne ostatnio bieliznę kupowała i nie wiesz co chciała zachachmędzić ze sklepu. Aż ją ochrona wyprowadzała
:hahaha:
Współczuję Żan :glaszcze:
Ja bym do szkoły nie poszedł- każdy powód jest dobry żeby wymigać się od nauki :D
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 14:49, 04 Sty 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć ;)
Jak pierwszy dzień w szkole, po tygodniach lenistwa? :P
*poszła ogladać miłość i zdradę, ale zaraz wróci*
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pon 14:49, 04 Sty 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Sal :D
maybe_55, a do tego jeszcze polonistka nie przyniosła prac klasowych, które trzyma już prawie miesiąc i powiedziała: oddam jutro :killer: :mrgreen:
Dodano 2 minut temu:
Jig, dzięki za wsparcie :wink:
Hambarr, hej :D Cudownie! Mama zwolniła mnie z wuefu targając do lekarza, z kolei ja wymusiłam na nim zwolnienie z tego oto przedmiotu :lol: Tym samym nie musiałam zaliczać sprawdzianów i dostałam na semestr 5 :mrgreen:
|
|
Pon 14:52, 04 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Nie widziałaś jaką jeanne ostatnio bieliznę kupowała i nie wiesz co chciała zachachmędzić ze sklepu. Aż ją ochrona wyprowadzała |
:shock:
Hambarr hej ;* Spoko tylko ze od razu skakali zebym na zawody poszła a ja głupia się zgodziłam xD
Żaneta, ja mam to samo z pania od majcy tylko ze nikt nie nalega bo wszyscy juz widzą co mają : 1. :D
|
|
Wysłany:
Pon 14:53, 04 Sty 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55, przepraszam za takie pytanie, ale po nicku nie lubię się zwracać, więc: masz na imię Ewa? :>
Jeszcze ma sprawdzić felietony, a ja z mojego jestem bardzo dumna :D
|
|
Pon 14:55, 04 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ooo! Jigu! W takim razie mam same dobre uczynki! Widzisz, a mówiłeś, że ich nie będę mieć ty podły oszuście xP
Cytat: |
Możesz jedynie pominąć składanie ofiar z ludzi, dziewic, zwierząt i wódki białoruskiej. A i nie pisz o kiślu i ciastach - moze to opacznie zrozumieć Very Happy |
Mówiąc o dziewictwie, to koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że jest dziewicą, zgodnie z tym, co ustaliliśmy, powiedziałam jej, że prawdziwych dziewic już nie ma i one są tylko w bajkach. Nie uwierzyła mi. Pani od chemii też nie, niedowiarki :roll:
Hej Sal :*
Cytat: |
jeanne, Twoja wychowawczyni jest jakaś nie ten teges bredzisz |
Zauwazyłam kiedy przyszła dzisiaj w spódnicy tak okropnie obrzydliwej i starej, że zalewałam się z niej przez całą lekcję :hahaha: Ona chyba miała na mysli to jak się zachowujemy w szkole. Już wymyśliłam dobre uczynki!
- codziennie rano (kiedy mam w planie iście do szkoły) wstaję i mimo tego,. że jestem zaspana, ruszam do szkoły
- czasami odrabiam zadania
- nie ściągam na przedmiotach, na których nie da się ściągać
- ubieram się PRZYZWOICIE!
- jeszcze nikogo nie zabiłam, chociaz miałam ochotę :mrgeen:
Żaneta, biedaku, to ty masz jakiś przewrażliwionych nauczycieli. Ja to śpię na kolezance, albo ławce i mnie nie pytają... W sumie to mnie nikt nigdy nie pyta... O.o
Moja lekarka, tzn. lekarka, która mnie leczyła, za każdym razem za powód choroby uznawała noszenie przede mnie biodrówek. Kazała przestać to robić i tyle ;/ Ew. jakieś witaminy zapisywała.
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | Nie widziałaś jaką jeanne ostatnio bieliznę kupowała i nie wiesz co chciała zachachmędzić ze sklepu. Aż ją ochrona wyprowadzała |
Nie okUamuj ludzi wstęciuchu! Chciałam sobie kupić bieliznę, bo bez bielizny chodzić dziewczeciu w moim wieku nie wypada, a że nie podobała mi się żadna, to stałam z BRATEM i oglądałam inne i nikt mnie nigdzie nie wyprowadzał, jam grzeczne dziecko jest, nie psuj mi opinii :X
|
|
Pon 14:58, 04 Sty 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Żaneta, biedaku, to ty masz jakiś przewrażliwionych nauczycieli. Ja to śpię na kolezance, albo ławce i mnie nie pytają... W sumie to mnie nikt nigdy nie pyta... O.o
Moja lekarka, tzn. lekarka, która mnie leczyła, za każdym razem za powód choroby uznawała noszenie przede mnie biodrówek. Kazała przestać to robić i tyle ;/ Ew. jakieś witaminy zapisywała. |
Normalni nauczyciele się nie czepiają obolałych uczniów, niestety TA nauczycielka jest INNA :mrgreen: Jak nikt się nie kwapi do odpowiedzi, to oczywiście kto odpowie? Tak, dobrze myślicie: ja odpowiem :hahaha:
|
|
Pon 14:59, 04 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Normalni nauczyciele się nie czepiają obolałych uczniów, niestety TA nauczycielka jest INNA |
Może ma problemy ze sobą? Albo z seksem? Współczujmy jej :przytul: I wykupmy pobyt w psychiatryku :twisted:
Wiecie, że moje koleżanki z klasy nie wiedzą kto to impotent? :hahaha:
|
|
Pon 15:02, 04 Sty 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*idzie łyknąć antybiotyk*
|
|
Pon 15:02, 04 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przeżyłam WF!!!!!! :jupi: Wolne na informatyce, więc jestem
:)
|
|
Pon 15:04, 04 Sty 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, mogę Cię pocieszyć, że moja wychowawczyni też daje popisy...
Chcieliśmy ją namówić na kulig. A ona na to nie, bo jest za zimno. Przecież logiczne, że jak będzie cieplej, to się śnieg roztopi, prawda? Jak widać nie dla wszystkich, bo ona stwierdziła, że raz była na kuligu na mrozie i było jej za zimno.
Ustrój się w nagrody, jeanne, nie bądź taka skromna :P
|
|
Pon 15:04, 04 Sty 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 527, 528, 529 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 528 z 1000 |
|