"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 22:02, 06 Sty 2010
Cal bo jakiś cholerny okulista z 7 lat temu tak powiedział, i od tego czasu... :evil:
wiadome osoby pozostają głuche na moje apele o zlitowanie się... Może w najbliższym czasie spróbuję ponownie coś uzyskać... :?
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 22:04, 06 Sty 2010
Tylko pamiętają grupowo, nagle jak ktoś zadzwoni w tym samym czasie rozdzwaniają się inni, a po za tym mogę mieć święty spokój przez parę tygodni. Rozłożyliby to w czasie jakoś, a nie tak na raz :lol:
sis ale to głupie.. ja mam kumpla który ma na jednym oku -6 a na drugim -9 i siedzi dłuuuugo na kompie
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 22:09, 06 Sty 2010
Caellion, a oglądałam ten film, dużo tego typu filmów oglądam, i ten był jeden z fajniejszych
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 22:14, 06 Sty 2010
Sro 22:14, 06 Sty 2010