tak, ale choroba psychiczna, a odchylenie psychiczne/emocjonalne to też co innego.
Korn napisał:
zobaczymy za 5lat co będziesz mówić jak im zezwolą na te adopcje...;/
Nie widzicie że to jest kolejny z procesów ogłupiania ludzi ?
dlatego mówie 'póki co' nikogo nie krzywdzą
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 22:35, 09 Sty 2010
normalne czy nie ja do tych ludzi nic nie mam i niech sobie będę i niech sobie żyją w spokoju długo i szczęśliwi...
ale koniec tematu bo nam się zbyt nerwowo robi :)
_________________ :serducho: Chase :serducho: Wysłany:
Sob 22:36, 09 Sty 2010
To ja wam puszczę jedną z moich ulubionych piosenek:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 22:38, 09 Sty 2010
to jest jakiś żart jeżeli facet musi udawać geja, żeby sprawić aby dziewczyna się w nim zakochała...;/
to tylko o dziewczynie świadczy :lol:
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 22:38, 09 Sty 2010
nie słyszałam o żadnych klinicznych badaniach na homoseksualizm więc moim zdaniem to nie jest choroba...
To jest niezwykle problematyczna kwestia, tym bardziej, że wszelkie badania kliniczne/terapie/itp. zaczynają się na zwierzętach - i tu kolejny problem - u zwierząt zjawisko homoseksualizmu nie jest tak "popularne" ;)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 22:39, 09 Sty 2010
sis, też to lubie, i w ogóle A.M, ale jakoś nie mam jej płyt.. ;/
Sob 22:40, 09 Sty 2010
u zwierząt zjawisko homoseksualizmu nie jest tak "popularne"
bo zwierzętom nie dano prawda do afiszowania się z tym co zrobiono u ludzi.... ARGHH i po co to zrobili... ARGHH zamordowałbym prowokatorów tej akcji...;/
Bo jesteś nielicznym (niestety) człowiekiem, który tak ostro wyraża swoje poglądy i do tego jednym z bardzo niewielu naprawde normalnych facetów których znam. Cierpie widząc to co się dzieje na świecie. Jak ktoś pisze takie rzeczy to mi kamień z serca spada.;)
sinaj, ja mam jedną:)
Ostatnio zmieniony przez Hambarr dnia Sob 22:43, 09 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 22:42, 09 Sty 2010
Ale naprawdę skuteczność jest dobra czyli można na podstawie ogółu zaryzykować stwierdzenie, że ludziom podoba się homoseksualizm przeciwnych płci
ta... to jest żałosne....
Ewel napisał:
taaa, bo jakby zwierzątka dostały prawa, to chodziłyby z transparentami
eh.. to metafora taka... matko czy ja wszystko muszę tłumaczyć ?
Dodano 43 sekund temu:
Hambarr napisał:
Bo jesteś nielicznym (niestety) człowiekiem, który tak ostro wyraża swoje poglądy i do tego jednym z bardzo niewielu naprawde normalnych facetów których znam. Cierpie widząc to co się dzieje na świecie. Jak ktoś pisze takie rzeczy to mi kamień z serca spada.
Łoł jesteś pierwszą osobą która powiedziała mi coś takiego ;(
Szacunek wielki dla Ciebie
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Sob 22:43, 09 Sty 2010