w normalnym świecie to wygląda tak, że w szkole wisi tablica ogłoszeń i uczniowie, którzy nie są zbyt leniwi podchodzą sobie i patrzą jakie są zastępstwa i ine tego typu pierdoły.
no u mnie też normalnie była tab z zastępstwami, a spr. notowałam w zeszycie kiedy mam.
Korn napisał:
przecież chyba od półgodziny powtarzam że głupota jest najpowszechniejszym zjawiskiem na świecie
a ja wcale nie przecze, ale często mnie jeszcze dużo rzeczy zadziwia, jakoś nie obracałam się w takim otoczeniu, albo jak tak, to nie miałam okazji zobaczyć jaki ten stopień głupoty jest duży
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 23:04, 09 Sty 2010
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 23:04, 09 Sty 2010
a co do przekładania sprawdzianu to LUDZIE widzicie się codziennie tak trudno zapytać ?
Trudno, zwłaszcza kiedy jest weekend albo ferie i trudno się dogadać osobiście a sprawdziany przekładamy wtedy kiedy mamy ciężki dzień bądź nikt nie jest przygotowany. Dlatego podczas przerw od szkoły omawiamy to na forum. Po drugie jak dostajemy zagadnienia na sprawdzian to skserować to dla 31 osób to koszty itp. a tak jedna osoba skanuje bądź przepisuje na forum nk i wszyscy to mają, jasne ?
Sob 23:05, 09 Sty 2010
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 23:09, 09 Sty 2010
lol? tak trudno założyć klasowego maila i tam wrzucać takie pierdoły ?
To trzeba aż konta na nk zakładać ?
Skoro 95% klasy posiada konto to po jakiego grzyba zakładać maila, zresztą gdyby nie nk nie zapoznałbym się wcześniej z moja klasą podczas tegorocznych wakacji. Dzięki temu, mogę w każdej chwili pogadać z dobrym kumplem który jest w domu dziecka gdzie nie ma gg ani telefonu, mogę wejść do starej galerii klasowej i powspominać dawne czasy. Wszystko się przydaje tylko to jest portal dla ludzi myślących.
Sob 23:09, 09 Sty 2010
jakie dzisiejsze czasy?
W sumie nic nie mam do nk bo pierwotne zamierzenie tego portalu było inne.
To co się z niego zrobiło to jest doskonały dowód na poziom intelektualny naszego społeczeństwa
Dodano 1 minut temu:
lesio napisał:
Wszystko się przydaje tylko to jest portal dla ludzi myślących.
Dla ludzi myślących to to BYŁ portal. Teraz to się zrobiło komercyjne gówno nakręcane głupotą internautów.
Co do reszty tego co mówisz to okej przepraszam trochę mnie poniosło. Ale jak powiedziałem taka była pierwotna idea tego portalu i już mało kto do tego go używa
Dodano 54 sekund temu:
Caellion napisał:
no pewnie sporo...
to z motorkiem i łukiem triumfalnym było lepsze :D
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Sob 23:12, 09 Sty 2010
co do nk, to prawda - przydaje się do omawiania szkolnych spraw.
ale gdy widzę komentarze do zdjęć typu Bo$$$$$$$$$$$$$$$$ko Mi$$$$$$$$$$$$$$$iaczQ =************** pOoOzdrOFFFioOnka od Tffffojej MysHki =*** to moja dłoń wykonuje zgrabny i donośny facepalm :P
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sob 23:13, 09 Sty 2010
Dla ludzi myślących to to BYŁ portal. Teraz to się zrobiło komercyjne gówno nakręcane głupotą internautów.
Co do reszty tego co mówisz to okej przepraszam trochę mnie poniosło. Ale jak powiedziałem taka była pierwotna idea tego portalu i już mało kto do tego go używa
Ok, wiem o co Ci chodzi. Mnie też to irytuje kiedy widzę setki łańcuszków, bzdurnych kont fikcyjnych, tematów na forach itp.
Sob 23:15, 09 Sty 2010
ja też nie mam nic do nk, ale śmieszy i przeraża mnie ta jazda o znajomych że im więcej tym lepiej i eurogłąbki... i w ogóle pare innych rzeczy...
np. mój były znajomy którego miałem nadal na gg miał opis: "k**wa na nk dostałem 30 życzeń urodzinowych, a w realu (czy na komórkę) ani jednego"
tak jak też na bashu kiedyś widziałem: "sprzedam konto na nk. znajomych 2602"
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Sob 23:16, 09 Sty 2010