Musicale! Kocham!
To jest jedna z tych rzeczy której tez mam pełno na DVD :D
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 23:45, 09 Sty 2010
Ta żyła wodna to taki rodzinny żart, ale naprawdę nie widzę innego wytłumaczenia tego, że w moim domu wszystko się psuje i nic nie można w nim zamontować. Poległy na niej trzy aparaty, przez nią telewizor pokazuje połowę kolorów jako zielone, telefony nie chcą odbierać połączeń, niektóre rzeczy się gubią i nie znajdują, mój metalowy (!) stojak na nuty został złożony tak, że od sześciu lat nikt go nie może rozłożyć... Żyła wodna
Shitzune, to nie myśleliście o zmianie lokalizacji? chyba najprostsze wyjscie
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 23:45, 09 Sty 2010
sinaj, a jak to nie żyła, tylko rodzinna klątwa działająca do szesnastu pokoleń? Nigdy nic nie wiadomo...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
nie wiem, ale taki w kinie to najnowsza technologia
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 23:48, 09 Sty 2010
Korn wiem że Arroch studiuje w Łodzi (i ja też.. no i jest to kino IMAX) a gdzie mieszka to nie pamiętam
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 23:51, 09 Sty 2010
Shee, kradnę serduszko z Twojego pospisu, nie obrazisz się :oops: ?
a z filmów 3D to ostatnio byłam na Epoce 3 :D i się strasznie zdziwiłam, bo myślałam że będzie obraz czerwono-niebieski, a tu taki szok - wszystko w kolorkach :P ależ ten świat pędzi :P
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sob 23:52, 09 Sty 2010
Shee, kradnę serduszko z Twojego pospisu, nie obrazisz się ?
Na Ciebie? Wolne żarty <3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.