Flame, jak weźmiesz sobie Watsona to będzie ideolo :twisted:
Shitzune, przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać
Spojler:
Kocham Cię! Mówiłam to już kilkakrotnie. Przez Twój komentarz wydarłam się z radości na cały dom, budząc mamę. Reakcja bardoz impulsywna, ale co ja poradze, że zależy mi na opiniach szanowanych użytkowników. Dziękuję Ci!
:mrgreen:
To, że tekst ma parę błędów int. czy kilka źle dobranych słów, to jeszcze nic nie znaczy - pokażcie mi tekst, który taki nie był na początku. Nawet Sapkowski ma betę. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wieczór zły. Telefon dalej nieżyje i nie zanosi się żeby zmartwychwstał *muzyczka pogrzebowa*. Z lekarzem pogadałam sobie o Housie, chce mi zrobić spirometrię wysiłkową, ale się nie zgodziłam, ale chyba zeby go jeszcze raz odwiedzić to pójde ją zrobić xP Koleżanka mówi, że na wuefie coś robili na rurce i nie chce mi zdradzic pikantnych szczegółów co ;( No tak, jak mnie w szkole nie ma to czysta rozpusta się dzieje.
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Wto 20:19, 19 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz