Co ty. Wysłałam[łem] je już moim ziomom. Mają na Ciebie oko.
Muszę wyciągnąć mój pas cnoty na rzepy z szafy :lol:
Fałszywa dziewica mnie prześladuje XD
Dżen a widziałaś dzisiaj co Hanka pijaczka dostała od Kisiela w prezencie? :> :hahaha:
Cytat:
chcesz nam o czymś powiedzieć ?
Cytując lisę CUddy: Istnieją pewne aspekty mojego życia z których nie jestem zadowolony :hahaha: A tak naprawdę jestem taki przystojny ze wszyscy na mnie lecą :X Nawet jak chodzę bez koszulki :X
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 23:05, 19 Sty 2010
Lesio, kiedyś jeszcze zanim odkryłam to forum, gadałam z taką jedną dziewczyną, z którą wymyśliłyśmy przepis. Dość niesmaczny, dla niektórych, ale cóż, skoro chcesz go znać xP
Spojler:
Buteleczka z moczem House'a. Wcierać dwa razy dziennie, po parę kropel przy ulubionych momentach z serialu. Efekt większych piersi już po pierwszym razie
Zdecyduj się, czy jestem facetem, czy dziewczyną, bo czuję się nieco skonfudowany.
M jak miłość nie oglądałem, bo bodajże chyba... Hm. Oglądałem jakiś film na komputerze.
Lesio, kiedyś jeszcze zanim odkryłam to forum, gadałam z taką jedną dziewczyną, z którą wymyśliłyśmy przepis. Dość niesmaczny, dla niektórych, ale cóż, skoro chcesz go znać xP
A mogę go opatentować i sprzedać ? :>
Wto 23:08, 19 Sty 2010
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Wto 23:09, 19 Sty 2010
ale żeby nieprzyzwoite zdjęcia mej małży wysyłać wstydź się !
Jeszcze nie wiesz co od niej dostałem za zdjęcie :hahaha:
W pewnym momencie zastanawiałem się czy dalej to jest nadesłana fota czy już redtube
:hahaha:
Cytat:
ale przez waszą MjM mi się pierwsza miłośc przypomniała! zÓe wy ludzie XD
Martuss, ale nie była taka jak w filmie, bo się załamię :hahaha:
Wto 23:10, 19 Sty 2010