Arrciu, na szczęście exam jest z ekologii, a to bardzo ciekawe wbrew pozorom rzeczy :D Np. w notatkach mam co dwa zdania wyrażenia "wtedy jest mnóstwo żarcia", "napalony samiec", itp.
:lol: i się wydało gdzie się tych wszystkich zÓych rzeczy nauczyłaś :P ładnie, ładnie :lol: :lol:
Dodano 2 minut temu:
Ewel napisał:
Arroch, brzmi jak plan, więc powodzenia :*
Ja robię maratonik łazienka-kuchnia-odcinek Mentalisty i biorę się za eko :)
Fajny ten Mentalista? Parę odcinków jest na VOD ale nie znalazłam jeszcze czasu, żeby obejrzeć :P
Witajcie ! :)
Wróciłam z kościoła i z zakupów . Straaaszny mróz . A zaraz znowu trzeba wychodzić do dziadków .
I potrzebuję mocnego kopa w tyłek żebym wzięła się do nauki . Wypisałam wczoraj w nocy karteczki na różnych meblach typu "Kobito , weź się do nauki" czy "Coraz mniej czasu !" . Chyba w końcu trzeba się za siebie wziąść .
Jeanne się zaciągnęła <3 <3 <3 I teraz czeka na nowe odcinki :X
Cytat:
Jeanne to się we wszystko wciąga Laughing
Nie we wszystko, no :( Np. Herosów nie oglądam. Czy tez innych seriali :twisted:
A tak w ogóle to dzień dobry wam wszystkim! Dzisiaj w nocy oglądałam Bones i CSI, wiec zupełnie nie wiem, dlaczego o tej godzinie jestem już na nogach :roll: Skończyłam też royal pains i zastanawiam się, co by tu jeszcze sciągnąć.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 12:11, 24 Sty 2010
Katia Hej ^^ Ja tam nie wiem, bo siedzę tylko w dzień :twisted:
Jen O jaki ładny banerek :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 12:17, 24 Sty 2010
Jen, Heh ^^ Mi się tam podoba :D
Ewel Macie 1 miejsce! :P
Dodano 39 sekund temu:
Sis Heej ;*
Nie 12:22, 24 Sty 2010