No chyba tu nie znajdę żadnego człona płci męskiej :hahaha: Same kobitki :mrgreen:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:54, 31 Sty 2010
ja jestem grzeczna *.* ale mam jeden klucz do schowka na miotły i wyłudze od Magdy więcej, tylki Ciii, nic jej o tym nie mów ;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 19:54, 31 Sty 2010
maagdaa miło mi że się śmiejesz <hahaha>
hattrick fajnie.... nie no żaall xD
Dodano 33 sekund temu:
maybe_55 a co coś nie teges ;>??
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b] jestem BRZANĄ :D by sinaj :* [b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3 Wysłany:
Nie 19:55, 31 Sty 2010
Zrobię, moze w tym tygodniu jak sie uda, bo nauka, nauka, nauka :mrgreen:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Jestem po czterech próbach i obfitej kolacji i PADAM! Mam nadzieję, że nie zrobią jeszcze jednej :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ale mam jeden klucz do schowka na miotły i wyłudze od Magdy więcej, tylki Ciii, nic jej o tym nie mów
No to juz wiadomo gdzie się Cameron podziała :hahaha:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
sinaj i tak mnie LoFFciasz nad życie, ja to wiem !
no nie wiem.. jest tu tyle fajnych rybek do loFFciania...
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
ale mam jeden klucz do schowka na miotły i wyłudze od Magdy więcej, tylki Ciii, nic jej o tym nie mów
Chyba żartujesz ?! :twisted:
Mwahahaha !
One są dobrze strzeżone i ukryte !
Zwykli śmiertelnicy nie mają do nich dostępu . :twisted: :mrgreen:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:56, 31 Sty 2010
Ja widzę, że zupełnie nie znacie się na bounsowaniu
Pf... Obużenie xD
Zrobię, moze w tym tygodniu jak sie uda, bo nauka, nauka, nauka
spoko, mi się nowy plan od 15 zaczyna ;)
dziekuje!! :przytul:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
no nie wiem.. jest tu tyle fajnych rybek do loFFciania...
No wiesz ?! *foch*
Hambarr napisał:
No to juz wiadomo gdzie się Cameron podziała
Ciii ! :mrgreen: :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:57, 31 Sty 2010
jeszcze tam z nią Housa zamknę. Właśnie jak wszyscy mają kryzys nikt nie zauważy jego zniknięcia. Od 16odc. 3 serii zawsze chciałam to zrobić :lol:
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany: