ja niestety nie mogę oglądać w necie bo zapomniałęm ze mi głos siadł nie ma dźwięku jak na necie oglądam... ale później sobie House'a nadrobię
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 2:53, 27 Sty 2009
Grzywka też mnie irytuje :/ Co tam House powiedział o dziecku? Madlen w pewnym momencie chciałam aż wyłaczyć :/ OMG! Ta scena mi wystarczy. House, dzidzia i Cuddy! Borzee to takie słooodkie XD I znowu Cuddy mu pomogła :P
będę za ciebie trzymał kciuki Ewel
dobranocka wszystkim... też spadam...
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 3:04, 27 Sty 2009
Ej ja się tak nie bawie! Trzynastka jest fajna! O maj goood. Ómrę na zawał. Dobrze, że będę mieć już ferie..
Dziewczyny dziękuję za emocjonujący seans :*
Ewel będę trzymać! :*
Idę do historii a potem do łóżeczka :* Tydzień oczekiwania, oh nooo :(
zÓych snów :*
*rozgląda się czy nikogo nie ma*
*gasi światełko*
Pierwszego dnia świąt miłość mojego życia dała mi pijaka, który wjechał w drzewo. Drugiego dnia świąt miłość mojego życia dała mi dwie rozbite głowy i pijaka, który wjechał w drzewo. 12 pobitych dzieci, 11 ofiar strzelanin, 10 zamarzniętych kloszardów,|9 amputowanych kończyn, 8 ofiar poparzeń, 7 uduszonych klientów, 6 ofiar dźgniętych nożem, 5 samobójców, 4 pobite żony, 3 przedawkowania, dwie rozbite głowy i pijaka, który wjechał w drzewo.
ta Bożonarodzeniowa pioseneczka mogłaby się spodobać House'owi^^
Wto 3:22, 27 Sty 2009
*ziewa*
*stara się obudzić kawą*
Hej potworki :*
Seksowny House nie nawiedzał mnie dzisiaj w nocy, za to zaliczałam pobudkę zawsze wtedy, gdy zasypiałam, bo mojemu kotu było smutno samemu. Borze! Kto go tak wychował?
*trzyma kciuki za potrzebujących*
Nie gwarantuję jednak rezultatów, bowiem kciuki sa oklapnięte...
Hej nocne marki - widzę, że odcinek sie podobał, a to daje nadzieję i jeszcze bardziej będę się niecierpliwić czekając na napisy :)
I tak jestem pełna podziwu, że możecie siedzieć do świtu i rano wstać jak gdyby nigdy nic, nie wspominając już o zdawaniu egazminów! Ech, młodość... ;)
Ewel - trzymam kciuki!!!! I podtrzymuję kciuki jeanne, co by nie opadały, szczególnie ten magiczny :D
Mnie się House dopiero ściąga - dzięki za linka Arroch, nie umiem sama w tym szukać - więc zajrzę do niego później.
O rany, jak ja nie lubię czekać...
Oj, coś dawno T. się odzywała, rozumiem, że gnębi sesję? No to w tej intencji też należy trzymać kciuki. I za wszystkich, którzy tego potrzebują :)
Miłego dnia !!!!!!
Wto 9:20, 27 Sty 2009