a ja miałam iść spać a nie poszłam, zasypiam na siedząco ale chcę Hałsa no i co mam zrobić ??
Pon 23:37, 16 Mar 2009
dobra idę spać a Hałsa jutro obejrzę :D
Dobranoc, już ostatecznie dziś :*
Pon 23:42, 16 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 23:43, 16 Mar 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 23:44, 16 Mar 2009
tylko musisz zjechać na dół (zaczyna się od obrazka z Maxim.com)
później wrzucę do wywiadów
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 23:46, 16 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 23:48, 16 Mar 2009
Gorm nie dość, że sobie sama kupiłam, to ta bezczelnie mi zabrała i jeszcze z takim uśmieszkiem "A ty wiesz, że tutaj doktor Hałs jest?" :roll:
Ja też będę :twisted: Jak opanuję historię :/
Też lecę pod prysznic :twisted: Zróbmy sobie taki zbiorowy! :D