karoll ;) ja też mam nadzieję, że na długo i że następnym razem jak będzie chciał kupić jakieś zwierzę dokładnie to przemyśli... w środę przyjeżdża gość "oceniać straty" a Rewir ma swoje różne odchyły i narowy więc na łagodniejszy wyrok gość chyba nie ma co liczyć ;)
Mój net - o dziwo - żyje, ale idzie z zawrotną prędkością.... 14 KB/s . Normalnie - włos rozwiewa, dech zapiera :twisted: Ile mnie nerwów kosztuje, by otworzyć jakąś stronę, to tylko mój laptop wie :?
Muszę się więc już odmeldować - do jutra Milusińscy, jeszcze jakieś wodolejstwo (czyt. prysznic) i spać.
Kolorowych, zóych i hałsowych :papapa:
Nie 22:00, 29 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 22:04, 29 Mar 2009
Witam, właśnie przeglądałam spojlery na naszej Hałsowej stronce i muszę przyznac, że osiągnęłam właśnie 9/10 w skali shippowego zadowolenia :jupi:, lepiej byłoby tylko, gdyby
Spojler:
Cam zaszła w ciążę z Wombim :serducho:
A teraz znikam oglądac House 4x13, jestem superzmobilizowana, aby jeszcze w kwietniu obejrzec najbliższe odcinki 5 sezonu :twisted:, ale jeszcze do Was wpadnę.
Nie 22:16, 29 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 22:39, 29 Mar 2009