"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 13:00, 30 Mar 2009
Wróciłam ze spaceru, ale ładna pogoda u mnie :D
Hej Cael :*
Pon 13:06, 30 Mar 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 13:22, 30 Mar 2009
Nie wyspałam się. W środku nocy moja kochana rodzinka naprawiała piecyk grzejący wodę, bo znów zrobił spięcie. No, ale czemu tak głośno...
Cal, masz teraz całkiem krótkie włosy?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 13:44, 30 Mar 2009
a nic, nie poszłam dziś do szkoły bo wczoraj wróciłam z zawodów wykończona, ale niedługo muszę iść na trening, bo mimo zawodów mi trenerzy nie odpuszczą, a jak koniki??
Dodano 2 minut temu:
hej Sal :* ja się dziś wyspałam, ale za to wczoraj spałam 3 godz
Pon 13:48, 30 Mar 2009
nimfka Siwkowe fochnięte na cały świat, ale to normalne "ten typ tak ma" a Rewirek stoi :? i jeszcze trochę postoi ale jego poprzedni właściciel pójdzie siedzieć za znęcanie się nad zwierzętami :]
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 13:51, 30 Mar 2009
ego poprzedni właściciel pójdzie siedzieć za znęcanie się nad zwierzętami
i bardzo dobrze tak powinno być :D
Dodano 42 sekund temu:
Cael pochwal się, wklej zdjęcie :D
Pon 13:56, 30 Mar 2009
Pięknie, słonecznie, cieplutko i wiosennie - witajcie :D
nimfka napisał:
Dzień dobry kochani :onajego:
Nie było mnie wczoraj w ogóle bo jak wrociłam z zawodów o 22 to byłam wykończona, posiniaczona i bolała mnie główka :?
No a teraz przyznać mi się szczerze kto trzymał za mnie kciuki :>
OCZYWIŚCIE, że trzymaliśmy - nawet pytałam wieczorem, czy przypadkiem nie zajrzałaś :D
nimfka napisał:
A wasze kciuki sprawdziły się bardzo dobrze, byłam 6 na 90, a w szermierce pierwsza 8 jest zawsze dekorowan wyczytywana, dostaje nagrody i tak dalej. To mój pierwszy tak wysoki wynik na międzynarodowych zawodach :D
Czeeeść! Padam na twarz, a tyle jeszcze przede mną :?
Mieliśmy dzisiaj pożar w Labie :hahaha: Ja zaś jestem cała w oparach i innych paskudztwach chemicznych i boli mnie głowa :/
Będę do Was zaglądać! :*
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 14:02, 30 Mar 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 14:02, 30 Mar 2009