Dzień dobry kochani :*
Mimo że wczoraj poszłam spać w trakcie Hałsa to i tak dziś zaspałam i nie poszłam na rekolekcje :D
A teraz idę włączyć ściąganie odcinka :D
Wto 10:05, 07 Kwi 2009
dzień dobry, jakoś dziwnie się czuję po nowym odcinku
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 10:13, 07 Kwi 2009
A ja jeszcze nie widziałam odcinka i nie mogę się doczekać, na raie ściągnęło mi się 62% :D
Dodano 13 minut temu:
Spojler:
Cuddy i Cameron będą bić się o Hałsa
fajnie, gdzie jest ten spoiler
Wto 10:55, 07 Kwi 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 11:06, 07 Kwi 2009
Witajcie Dziecięcia w te oto kwietniowe Południe :D
Ja walcze ostatnio z chorobą mego dziecka i raczej mało się udzielam... ale dziś pzreczytałam kilka komentarzy dotyczących najnowszego odcinka i doszłam do wniosku że rozpoczynam działalność zawodową jako wróżka... będę sobie liczyć po 15,99 za minute połączenia i moment się dorobię :D
Jak ktoś nie wierzy to niech po obejrzeniu 5x20 przeczytam mój post w spojlerach z 31 marca;)
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 11:32, 07 Kwi 2009
można powiedzieć że obejrzałam odcinek, chodź bez jakichkolwiek napisów mało zrozumiałam, poczekam na polskie napisy, a teraz muszę się wziąć za sprzątanie, do później :*
Dodano 2 godzin 1 minut temu:
ale tu dziś pustki :?
Wto 13:45, 07 Kwi 2009