Fotki na tą chwilę nie będzie, bo oczywiście w aparacie padły baterie, a ja w swej mądrości nie naładowałam akumulatorków. Wrrr... Idę wyjąć baterie z pilota do telewizora dziadków :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 17:06, 07 Kwi 2009
Ewel wszyscy "wrzucają" na siebie nawzajem, potem się godzą, znowu kłócą, a ja jestem ta zła, bo nie jestem na bieżąco:P i jak się pytam o co chodzi to słyszę takie coś: No co Ty nie wiesz! Jak możesz! :lol: :lol: :lol:
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 17:13, 07 Kwi 2009
wie ktoś gdzie znajdę oryginalnego ebooka ,,Przed Świtem"
Wto 17:17, 07 Kwi 2009
Odkryłam, że u mnie w domu nawet latarka jest na prąd :roll:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 17:21, 07 Kwi 2009