|
 |
Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 408, 409, 410 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Arroch współczuję zarówno Tobie jak i jemu! Dla niego to z całą pewnością trudna sytuacja po raz kolejny komuś zaufać. Tak jak napisałaś, na pewno potrzebuje czasu żeby się oswoić :)
A Tobie współczuję, że musisz na to patrzeć i przeżywać to wszystko :(
No, ale jakby nie było kibicuję Wam :cmok:
|
|
Wysłany:
Nie 20:18, 04 Sty 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | No właśnie, pisu, pisu! *wysyła wenę i chęć do Caelka* |
dobra Sal i Arystokratka czytują moje fiki, ale ostatnio zauważyłem, że w stosunku do debiutu albo Huddy ludzie mniej czytają
biedna Arroch *tuli* na pewno szybko się oswoi
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Nie 20:23, 04 Sty 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Nie 20:18, 04 Sty 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | Za tydzień zaczniemy coś robić... bo on chyba potrzebuje troszkę czasu na oswojenie się ze wszystkim, zresztą sama nie wiem, każdy mi mówi co innego... znawcy się znaleźli... pouczać mnie będą a sami nie chcieli kupić Rewira |
ja nie mogę patrzeć na takie biedne zwierzęta :( i nie chodzi tu tylko o konie ,ale co ludzie robią innym zwierzetom np. robienie futer. :( :( co te zwierzęta musza przeżywać...po prostu to dla mnie szok :shock:
|
|
_________________ Aby coś docenić trzeba to stracić...
Baner & Avek by Ewel
Nie 20:21, 04 Sty 2009 |
|
Arystokratka
Lekarz rodzinny

Miasto: Międzyrzec Podl.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a wieprzowinka... tyle razy ile słyszy się o 'sposobach' rzeźników by mięsko było kruche... brr
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Nie 20:24, 04 Sty 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzięki Madlen już po raz kolejny :*
Muszę przyznać, że jesteś a właściwie jesteście jednymi z niewielu osób, które nam kibicują, nie wygłaszając przy tym komentarzy. Serio ludzie się mnie czepiają, że powinnam zrobić tak i tak... a jak Rewira trzeba było kupić to stchórzyli. Damy radę, mam nadzieję, to bardzo dzielny koń, tylko jeszcze o tym nie wie;)
A poza tym Siwy mi wynagradza wszystko, rży na pół stajni jak przychodzę, a jak coś do niego mówię, to podnosi uszy do góry i słucha ;)
Czyli z tego wniosek, że opieka nad końmi nie idzie mi tak źle i może z Rewirem też kiedyś tak będzie ;)
Dodano 2 minut temu:
A transporty, to jest w ogóle makabra dla mnie... od pięciu lat nie jem mięsa i szczerze mówiąc nie zamierzam... to straszne, niech ich ktoś tak do Włoch zawiezie...
Btw napisałam mini opowiadanie o koniu z transportu, chcecie przeczytać? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Arroch dnia Nie 20:28, 04 Sty 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Nie 20:27, 04 Sty 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | ostatnio zauważyłem, że w stosunku do debiutu albo Huddy ludzie mniej czytają
|
Huddy jest ogólnie popularniejsze. Jak widzę fiki z tego działu są wręcz pochłaniane.
Arroch, na pewno ty i twoja wesoła rżąca gromadka dacie radę, bo inaczej być nie może.
Idę już ludzie... Czekałam na wyniki konkursu, no ale że nic nie ma to zajrzę wczeeeesny rankiem, przed szkołą.
Pa pa!
|
|
Nie 20:28, 04 Sty 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chcemy :)
A co do mięsa to też nie jem..
|
|
Wysłany:
Nie 20:29, 04 Sty 2009 |
|
Madlen
Onkolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
papa Sal
Dodano 57 sekund temu:
Salamandra napisał: | Huddy jest ogólnie popularniejsze. Jak widzę fiki z tego działu są wręcz pochłaniane. |
właśnie wiem.. i dlatego moje mało kto czyta :(
|
|
Wysłany:
Nie 20:34, 04 Sty 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pa pa Salamandra ;)
Ok. To tak w ramach wyjaśnienia - tekst zainspirowany słowami, które wypowiedział Mark Rashid mój ulubiony amerykański trener, który mówi, że to nie człowiek, uczy konie tylko konie człowieka i to jest podstawa harmonii konia i jeźdźca. Ale to ważne. Powiedział coś takiego "Obciął mi skrzydła i runąłem z łoskotem na ziemię." A to moja interpretacja tych słów:
"Obciął mi skrzydła"
Obciął mi skrzydła… już nie umiem latać.
Obciął mi skrzydła, runąłem z łoskotem na ziemię.
Dał mi do wypełnienia zadanie. Powiedział, że jeśli będę pomagał człowiekowi to mi je odda. Obiecał, że jeśli zapomnę jak się lata, ludzie nauczą mnie tego, na nowo.
I pomagałem. Byłem mu wierny całe swoje życie. Orałem pole. Zwoziłem drewno. Nawet jeśli napakował na wóz za dużo, nie protestowałem.
Nie oddał mi skrzydeł, nie nauczył jak się lata. Sprawiał ból, bił i kopał, nie dostawałem jeść ani pić.
Ja oddałem mu całego sobie, w zamian za to, co było dla mnie najważniejsze, on nie dał mi nic.
Panie! Robiłem wszystko tak jak chciałeś, ale już nie mogę dłużej.
Oddał mnie gdzieś, jadę z innymi takimi jak ja. Chcą nie chcąc przy każdym zakręcie taranujemy siebie nawzajem. Już nie czuję bólu. Czuję tylko strach.
Panie! Już nie chce skrzydeł spraw tylko by umieranie nie bolało...By to się stało jak najszybciej… Zabierz mnie stąd. Błagam zabierz mnie stąd…
Obciął mi skrzydła nagle, nie pytając o zdanie. Odebrał mi moje niebo. Moją wolność.
Miało być tylko do szuflady, ale raz się żyję ;) A nóż widelec się spodoba :P
|
|
Wysłany:
Nie 20:35, 04 Sty 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pa Salamandra :D
|
|
Baner & Avek by Ewel
Nie 20:35, 04 Sty 2009 |
|
Arystokratka
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej, melduję się z Gdyni :D
i jutro nie idę na wykłady ;PP
buziaczki ;**
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Nie 20:40, 04 Sty 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej Ewel :D :D
|
|
Baner & Avek by Ewel
Nie 20:41, 04 Sty 2009 |
|
Arystokratka
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Ewel :*
No weźcie coś napiszcie, nie trzymajcie mnie dłużej w tej niepewność :lol:
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | jutro nie idę na wykłady ;PP |
ha a to dlaczego :> co to ma znaczyć :hahaha:
|
|
Wysłany:
|
Madlen
Onkolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | No weźcie coś napiszcie, nie trzymajcie mnie dłużej w tej niepewność |
no co ja mogę powiedzieć. :D no MI się podoba.pokazuje cierpienia jakie przeżywają konie, pokazuje jak konie w pewnym sensie robią wszystko dla ludzi ,a ludzie nie doceniają tego.no piękne :)
|
|
Baner & Avek by Ewel
Nie 20:43, 04 Sty 2009 |
|
Arystokratka
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 408, 409, 410 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny |
Strona 409 z 2498 |
|