_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 19:07, 15 Sty 2009
widzę że madlen jest na drugim forum więc pewnie zaraz do nas dołączy :D a nie to jednak nie ona tylko ktoś o podobnym nicku
*stawia margaritę z okazji 100 postów*
Czw 19:10, 15 Sty 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 19:11, 15 Sty 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 19:13, 15 Sty 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 19:14, 15 Sty 2009
no ja już chcę ten ślub, gdzie ta madlen *rozgląda się i woła Madlen*
Czw 19:16, 15 Sty 2009
Hej Madlen :*
W końcu jesteś, wszyscy na ciebie ze ślubem czekają :D
Czw 19:22, 15 Sty 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 19:24, 15 Sty 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 19:24, 15 Sty 2009
Zebraliśmy się tutaj, aby połączyć tych dwoje węzłem MAŁŻEńskim. Domyślam się, że Małż pragnie już pocałować swoją Małżę, więc nie będę owijać dłużej w bawełnę... Proszę, niech Małż powtarza teraz za mną:
Kochana żono.
Uroczyście przysięgam,
na świadków biorąc gości,
że kochać Cie będę mocno i dochowam wierności.
Nigdy złego słowa nie powiem o teściowej.
Oddawać będę wypłatę.
Przyżekam uroczyście,
że nigdy się nie skuszę
na wedrówki po barach z kumplami nie ruszę.
Chętnie będę z Toba śniadanka jadł w łóżku,
i wielkiej podzięce, całowal po brzuszku.
Wszystkie kobietki
odstawię na stronę,
do końca życia,
będę kochał tylko żonę.
A gdybym słowa nie dotrzymał,
sprowokował łzy niewieście,
niech mnie ukarzą sprawiedliwi teście.