|
|
[sezon 5] Spoilery
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29, 30, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 Następny
|
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
|
|
nimfka
Nietoperek
Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
ja równiez jestem spokojniejsza,tylko zastanawiam się dlaczego house krzyczy na cały szpital ze przespał się z caddy?może to jest niepodporządkowanie się? beda sobie robic w ten sposób na złość?
:hmmm:
|
|
Sob 16:21, 09 Maj 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janeczka, ale to jest przecież typowe dla niego! :wink:
Naprawdę bym sie zdziwiła, gdyby czegoś w tym stylu NIE zrobił.
Ale jestem dobrej myśli. House się drze na cały szpital, Cuddy wymyśla jakieś gierki, on się nimi nie przejmuje - nie może być miedzy nimi źle.
I hope so.
|
|
Wysłany:
Sob 16:39, 09 Maj 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog
Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarusia, oby :D Czyżby wracało stare Huddy tzn. te słowne gierki? HuS HuSem, ale życie, a zwłaszcza relacje w szpitalu muszą toczyć się dalej. Co do płaczu Cuddy ja dalej obstawiam, że to ciąża (nie no, ja mam chyba na tym punkcie obsesję :D ). Płacze, bo nie zazdrości dziecku ojca :lol: Psychiatryk? Też możliwe. To ma być "największy szok w historii House'a", a o psychiatryku raczej już wszyscy wiemy... Co zostaje?
|
|
Sob 18:07, 09 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciążą!!
|
|
Sob 18:19, 09 Maj 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog
Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
|
|
|
matrixa1, no właśnie :jupi: To nawet układa się w logiczną całość, ale mówię - nie jestem tego na stówę pewna, także nie bijcie, jak to nie będzie TO :lol:
Cytat: | Główna żeńska bohaterka popularnego i cieszącego się dużą oglądalnością serialu dramatycznego w tym miesiącu dowie się, że jest w ciąży. Nie będzie z tego powodu zachwycona. Moment będzie najgorszy z możliwych, zarówno ze względów osobistych, jak i zawodowych. Ojciec dziecka będzie przechodził przez "trudny okres". Związany z osobistymi problemami. Z takimi, gdzie tylko psycholog/ chirurg mógłby pomóc. Dziecko niesie ze sobą dodatkową dawkę problemów, której żadne z potencjalnych rodziców nie będzie w tym momencie chciało. |
Wszystko się zgadza - zwłaszcza "trudny okres".
Cytat: | Z drugiej strony właśnie dziecko może być tą odmianą, której oboje naprawdę potrzebują. Oczywiście jest jeszcze jedna rzecz, o której muszę powiedzieć. Dziecko może mieć towarzystwo. |
"Kropka nad PI" :lol:
To takie małe przypomnienie, resztę sobie dośpiewajmy :mrgreen:
|
|
Sob 18:29, 09 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka
|
Powrót do góry |
|
|
|
no tak ,ale jednak nie tylko caddy płacze?
do cameron ciąza również pasuje ? osobiscie wole ciąże haddy!!!!
|
|
Sob 18:40, 09 Maj 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
|
|
|
janeczka85, Cam może się wzruszyła, bo będzie ślub, a Cuddy raczej na ślub nie liczy :lol:
|
|
Sob 18:44, 09 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaneta, to możliwe :D Alee...
Cytat: | Cytat: |
Z drugiej strony właśnie dziecko może być tą odmianą, której oboje naprawdę potrzebują. Oczywiście jest jeszcze jedna rzecz, o której muszę powiedzieć. Dziecko może mieć towarzystwo. |
"Kropka nad PI"
To takie małe przypomnienie, resztę sobie dośpiewajmy |
Mam dziwne wrażenie, że to może nie chodzić o bliźniaka, tylko o cos innego... A poza tym czytałam gdzies wywiad z Lisą - kurczę, nie pamiętam gdzieee - i mówiła, że na pewno nie będzie żadnych bliźniaków, czy coś takiego.
|
|
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Sob 18:51, 09 Maj 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury
Pochwał: 12
|
Powrót do góry |
|
|
|
scribo, to nie muszą być bliźniaki! "Towarzystwo" to Rachel :mrgreen: Chyba :lol:
|
|
Sob 18:53, 09 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka
|
Powrót do góry |
|
|
|
No dokładnie!
I Lisa mówiła, że nic jej nie wiadomo o bliźniakach! O "pojedynczym" dziecku nic nie mówiła. Więc może...?
|
|
Wysłany:
Sob 19:02, 09 Maj 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog
Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ojojoj *zaciera rączki*
Ale by było :lol: Odliczamy?
Zakładając, że Cuddy "zaciąży", House zostanie ojcem i co potem? Wyląduje w psychiatryku, zostawi ją samą? :]
|
|
Sob 19:05, 09 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaneta a jeśli nie ^^? Albo co jeśli to będą blźniaki syjamskie? Albo... No nie wiem. O, albo jeszcze ktoś zajdzie w ciążę? Albo... Tu naszły mni eczarne myśli - co jeśli przez ciążę pojawi się nowotwór... np. rak sutka. U kobiet które rodzą w późniejszym wieku występuje trzy razy częściej... Ale mam nadzieję, że to jednak będzi eRachel albo normalne bliźniaki, o. :)
Ale nie zapędzajmy się tak daleko :D Bo z tego psychiatryka to on pewnie szybko wyjdzie... Prawda?
|
|
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Sob 19:05, 09 Maj 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury
|
Powrót do góry |
|
|
|
scribo, bliźniaków raczej nie będzie. Z psychiatryk szybko nie wyjdzie, ale "zrobił to, co miał zrobić" wcześniej (czytaj: HuS). Tadam!! Intryga uknuta :mrgreen:
|
|
Sob 19:09, 09 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ej, no ale jak długo mógłby tam siedzieć? Biorąc pod uwagę, że jednak fabuła polega na tym, że w każdym odcinku pojawia się pacjent. To co, będzie diagnozował przez telefon ^^? Albo innych pacjentów psychiatryka :D
|
|
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Sob 19:12, 09 Maj 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
|
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29, 30, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 Następny |
Strona 30 z 33 |
|