_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 20:11, 16 Sie 2009
House wspaniaale nadaje sie na kucharza. Ma dość smaku i talentu aby zabłysnąć w tej dziedzinie :) Zamieszkanie z Wilsonem doda temu gotowaniu tylko pikanterii. Teraz to Wilson bedzie podjadła to co ugotuje House. Nieoczekiwana zmiana miejsc :peace:
Ja także mam nadzieję, że ani 13 ani Coody nie wylecą z serialu. Mam nadzieję zobaczyc romans House'a z Coody...
Sro 12:07, 19 Sie 2009
Strasznie się cieszę, że Chase i Cameron wracają na ekrany! Jeszcze jakieś info na ich temat?
Ich pierwsza poważna małżeńska sprzeczka będzie miała miejsce w 4 odcinku. I możesz mi wierzyć, nie będzie miło.
W zeszłym tygodniu wspomniałeś, że ktoś zostanie wylany z pracy. Chodziło Ci o zespół House’a, czy cały zespół w ogóle, co oznaczałoby także Wilsona i Cuddy?
Zespół House’a.
Czy postać, która straci pracę, wyleci także z serialu?
Nie.
Czw 13:04, 20 Sie 2009
Sob 10:57, 22 Sie 2009
Co następny prom to moje serce mocniej biję ! Coraz więcej nowszych scen i to mi się podoba ! :jupi:
Zdjęcie Oliwki trzymającej w ręku Scenariusz *spada z krzesła* . Ciekawe czy to udawana mina czy wiele nam daję do zdradzenia..
Promocyjne zdjęcia obsady - Widzę te same buzie co wcześniej oprócz House'a który jest bardziej zarośnięty . Ale jak zwykle zniewalająco i tym razem : bardziej mrocznie .