Ja zrozumiałam, że Lucas będzie za nimi łazić, czyli to tak jakby ich śledził lub coś w tym stylu :P Pewnie będzie chciał porwać Cuddy i House'a i zrobić trójkącik :twisted:
Dziś śniło mi się Huddy i właśnie tak sobie pomyślałam, że nie chcę tylko Huku, Husu itp ale chciałabym zobaczyć ich związek. I zgadzam się z Katie-to, że House będzie uprawiał sex z jakąś babką wcale nie oznacza, że nie myśli o Cuddy, a w ich relacjach właśnie nie sex jest najważniejszy. Łączy ich o wiele więcej, coś wyjątkowego i faktycznie nie ma co się spieszyć
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Czw 21:52, 10 Wrz 2009
Jeju...przez te wszystkie spoilery to ja świra już dostaje :twisted: Po nocach mi się Hałs śni. W moim móżdżku już się rózne scenariusze układają :D :D
Ja i tak wiem, ze to bedzie tak: House się zapisze na lekcje kucharzenia, i (jak powszechnie wiadomo - "przez żołądek do serca" :D) Wilson zakocha się w nim od pierwszej grzanki :D:P Hałs powie - "naprawdę smakuje Ci to co ugotowałem?" I wtedy połączy ich wielka, nieskończona Hilsonowa miłość :P:P
A co do Chase'a i Cameron, to Cam sklonuje swojego byłego męża ze spermy i o to się pokłócą :P:P Ale potem i tak się pogodzą i zrobią sobie 11 dzieci - w sam raz na drużynę piłkarską - ale zaprzepaszczą tą szansę posiadania własnej Chaseronowej reprezentacji i zamiast tego dzieci pójdą do szkoły medycznej i wyrosną na małych: stomatologa, pediatrę, immunologa, epidemiologa, endokrynologa, chirurga (ten bedzie miał takie blond włoski-po tatusiu:P), laryngologa, okulistę, onkologa, neurologa i ginekologa.
^^
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Czw 23:23, 10 Wrz 2009
Hambarr szalooonaa :D Może niech dzieci Cam jednoczesnie stworza reprezentacje, skoncza medycyne, i jeszcze założą partie polityczną i ocala swiat od wojen i uratuja dzieci z afryki, a potem zaczeliby rozdawać swoje gamety wszystkim ludziom zeby zachowac genialne społeczenstwo i tak zbawia swiat ;)
A co do Hilsona, to wnioskując z drugiej serii predzej Wilson zrobi normalna grzanke ;)
Tez juz dostaje swira przez te spoilery, miałam juz nic nie czytac, ale jak zobaczyłam dzisiaj nowy post tutaj to tak jakos...;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 12:18, 11 Wrz 2009
Znalazłam na fanpopie takie rewelacje, ale nie wiem czy to oficjalny spoiler, po prostu jakieś źródło tak twierdzi
Cytat:
It's Cuddy-Lucas
* Sep. 11th, 2009 at 8:36 AM
Believe it or not, this is what is going to happen.
These are the Freelancer's words about it:
- As for episode 8, it feels kind of "shippy" - for lack of a better word.
- For those who are asking, it is pretty much a combination of at least 3 or 4 pairings combined, plus, there MIGHT be a new one.
- By the way, bribe all you want, I am NOT saying a thing about the new pairing. I don't even want to imagine the consequences.
- I can tell you I wouldn't want to be anywhere near a "Huddy" shipper - or fandom - during november sweeps. I'll shush now.
(she's a huddy) and the added:
- It is (will be) somewhat understandable. I do not approve of the storyline. But then again, I don't follow the fandom that close.
- (talking about huddies) I don't know if this is a general feeling, but a lot of them complained to me about having lost patience.
- It's been 5 years, afterall (and counting...)
- Agreed, though the not so subtle 5th season is kind of an issue.
This + the episode 7 title "known unknows" makes me believe in this journey for the conference House will discover Cuddy is having a relationship with Lucas. I've asked confirmation to another source (don't ask me, I'm not telling) and this is what he told me to.
YES, CUDDY AND LUCAS ARE HAVING A RELATIONSHIP
Jeśli to prawda to :jupi: :mrgreen: :buja w oblokach: :tancze: Mimo, że jestem Huddzinką to chciałabym, żeby Cuddy&Lucas się spiknęli, bo ona zasługuje na szczęście, poza tym reakcja House'a byłaby dla mnie bezcenna !!
A co do nowych zdjęć to 2 fota jest bezbłędna :P
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Sob 17:14, 12 Wrz 2009
Uwielbiam Lucasa, ale nie jako partnera dla Cuddy! (Jednak zgodzę się z Bloody, że reakcja Housa na ich związek byłaby bezcenna ;)) Podobały mi się ich styknięcia w początkowych odcinkach 5 sezonu, ale jako pary ich nie widzę. Jak Hydię jeszcze zniosę, bo wydaję mi się, że będzie to taka "przygoda w psychiatryku" to Luddy? zdecydowanie nie. Lucas jest hmm... po prostu nie pasuje mi jakoś do Cuddy i już :P Po tym co zaszło pod koniec 5 sezonu, myślę, że Cuddy będzie czekac na Housa. Zresztą tego się pewnie dowiemy w Huddy konfrontacji, o której co nieco napisane jest w spoilerach.
Wyjazd Cuddy, Housa, Wilsona i Lucasa na konferencje (to będzie ten odcinek, który kręcono we Francji?), będzie się działo :mrgreen:
lucas mi w ogole nie pasuje do cuddy, to taki dzieciak gorszy od house'a. jednak nie mogę sie doczekać reakcji i miny house'a jak sie dowie o ich shipie :D. znając house'a na pewno nic nie zrobi, będzie chodził wściekły znów będzie ćpal, truł wilsonowi i tyle... może kiedyś się doczekamy huddy.
Świetne promo. O jejciu, już tylko tydzień do premiery... :mrgreen:
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pon 8:10, 14 Wrz 2009
Ja się trochę obawiam tej zapowiedzianej konfrontacji bo znając życie mogą coś sknocić i poplątać :x wolę pesymistyczne nastawienie żeby potem się miło zaskoczyć, a nie rozczarować, ale żyję cichą nadzieją, że wszystko się jakoś będzie układało po mojej myśli...
The "House" season premiere coming up next week? So un-House like.
With all the series regulars besides Hugh Laurie -- and Robert Sean Leonard, who appears as Wilson in one very short scene -- absent from the two-hour episode which spans the several months that House spends in a mental facility, you're either going to love what the writer-producers have done or you're going to hate it.
And Cuddy fans who want to see Princeton-Plainsboro's fearless leader together with the cranky doctor should beware.
As has been rumored, House is indeed hooking up with the character played by guest star Franka Potente... and its pretty serious.
Like so serious that our guy might shed a few tears because of it.
Uh, yeah.
Not to worry, however. According to executive producer David Shore, House -- though he'll certainly attempt to change -- will end up being the same man he's always been in the end.
I spoke with Shore, as well as Robert Sean Leonard, Lisa Edelstein and Peter Jacobsen, recently and they all weighed in on the situation.
Shore is also spilling on Foreteen's current relationship, plus Cameron and Chase and how the two will figure back into the mainstream action this season...
Zdjęcia zdaje się, będą pochodzić z odcinka "November-November", kiedy to House, Wilson, Cuddy i Lucas będą poza szpitalem. Przynajmniej Lisa wspominała coś o kręceniu tego odcinka tutaj.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 13:15, 14 Wrz 2009