|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
8x18 "Body and Soul"
Wszelkie posty z pytaniem o link do odcinka będą kończyły się przyznaniem ostrzeżenia. W celu znalezienia takowych linków proszę skorzystać z wyszukiwarki google.pl
Proszę o zachowanie spójności i sensu wypowiedzi. Komentarze typu 'super odcinek' będą usuwane.
|
|
Wto 19:18, 24 Kwi 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Muszę powiedzieć, że choć cały odcinek raczej przeciętny, to jego zakończenie ścięło mnie z nóg. Jimmy ma raka?! O, ironio! To sprawia, że patrzę na nadchodzący finał serialu w zupełnie inny sposób, a wypowiedź producentów, że ostatni odcinek będzie się skupiał na relacji House - Wilson, nabiera zupełnie nowego brzmienia. No cóż, zobaczymy, z niecierpliwością oczekuję tak następnego odcinka, jak i finału :)
Swoją drogą aż przykro się robi, że to już koniec, bo po słabiutkim 7. sezonie teraz producenci jakby wrócili do formy...
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Wto 19:37, 24 Kwi 2012 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Odcinek Genialny, i to przez duże G! Wciąż nie mogę się pogodzić, że . Przypadek naprawdę bardzo ciekawy, opętany dzieciak... a myślałem, że po 8x17 nie da się już nic ciekawego wymyśleć. Kolejny bardzo udany ep, na 9.
|
|
Wysłany:
Sro 13:00, 25 Kwi 2012 |
|
LuCash
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bardzo fajny odcinek , koncowke rzeczywiście zaskakujaca. Osobiscie podejrzewalem przed odcinkiem ze w ostatnim umrze albo House albo Wilson , oczywisice rak Wilsona jescze nie oznacza ze wszystko jasne , czuje ze ostatni odcinek zaskoczy. Potwierdzony jest udzial w ostatnim odcinku 13 i Master , moze House bedzie zbieral cala ekipe , bo nie bedzie mial pomyslu jak pomoc Wilsonowi , a moze nie , wszystko sie wyjasni w ostatnim odcinku.
|
|
Wysłany:
Czw 10:46, 26 Kwi 2012 |
|
jin44
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ostatnio pomyślałem o tym, że House'a może dopaść na koniec sezonu Mendelson z więzienia albo jego ludzie. Wyobraźnia działa :wink:
|
|
Wysłany:
Czw 10:54, 26 Kwi 2012 |
|
Legolas
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|