ja też nie umiem ;p chyba, że od wewnętrznej strony...inaczej nie mam pojecia jakim sposobem
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 22:15, 24 Paź 2009
Pamiętam, że w jednym odcinku "Brainiaca" był ten problem poruszony. Sądzono, że nie można polizać własnego łokcia. Jednak w kolejnym odcinku (wideo poniżej) sprostowano to i jako dowód pokazano zdjęcia i filmiki ludzi liżących własne łokcie:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Nie 12:50, 25 Paź 2009
Jak widać :wink: Ja też nie potrafię. Za to pocałować się w piętę jest łatwiej :]
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pią 12:03, 20 Lis 2009
Z pocałowaniem pięty nie mam problemu, podobnie jak z dotknięciem językiem czubka nosa. Ale łokieć jest, był i pewnie zawsze będzie miejscem niedostępnym dla mojego języka. Jakkolwiek to brzmi :lol:
Nie umiem też stanąć na jednej nodze przy ścianie.
Ja też nie umiem łokcia polizać, ani stanąć na jednej nodze pod ścianą, ale pocałowanie pięty jest proste :P
Pon 9:15, 23 Lis 2009
Ja umiem stanąć na jednej nodze przy ścianie, nie wiem, co w tym takiego trudnego
Wydaje mi się, że to jest niemożliwe, chyba, że uniesiemy nogę, która jest przy ścianie.
Chodzi tu o to, że trzeba stanąć bokiem i utrzymać się na tej nodze, która przylega do ściany. W takiej pozycji nie można złapać równowagi.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 16:05, 23 Lis 2009
Z pocałowaniem pięty nie mam problemu, podobnie jak z dotknięciem językiem czubka nosa. Ale łokieć jest, był i pewnie zawsze będzie miejscem niedostępnym dla mojego języka. Jakkolwiek to brzmi :lol:
Nie umiem też stanąć na jednej nodze przy ścianie.
Jak ja kocham tego typu dwuznaczne wypowiedzi xDDD
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Sob 19:43, 16 Sty 2010