|
 |
[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 61, 62, 63 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Moja krótka refleksja odnośnie następnego odcinka i jego "mrożącego krew w żyłach" promo.
Pamiętacie jak straszyli nas przed "Help me"? "I dont love u" i w ogóle? No właśnie... Tak samo będzie z "Family ..." I tak wszystko skończy się dobrz 8)
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Sro 20:30, 02 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jaki tytuł bedzie nosil 716 ? :) bo nie mogę znaleźć...
|
|
Wysłany:
Czw 20:24, 03 Lut 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Housetka, Out of the Chute ;)
|
|
Czw 20:33, 03 Lut 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja na przykład za całym tym Huddy nie jestem, bo jak ostatnio obejrzałem kilka wybiórczo trafionych odcinków z poprzednich 6 sezonów to aż się łezka kraja w oku. Śmierdziało mi od telewizora cynizmem, sarkazmem, mizantropią, samotnością, nieszczęściem - tym, co dla normalnego człowieka powinno być okrutne i niezrozumiałe to dla tego serialu stałą się swoistą kanwą popularności wśród społeczeństwa nieograniczającego się jedynie do marnych serialików o banalnych dialogach i fabule.
Nie może być ślubu i ' HUDDY ' do końca tego sezonu. Jeżeli nie wpadną na coś ciekawego ( 11 odcinek zapowiada się ciekawie, ale jak będzie nikt nie wie ) to może się skończyć na siódmym sezonie. Musi być punkt kulminacyjny serialu, jakieś nieszczęście, które wpędzi w swoje pojęcie innych , szczególnie House'a, którego pech i samotność znamy na wylot, a które przynosiło nam tyle frajdy, refleksji, rozterek na temat życia w poprzednich 6 sezonach .
Zobaczymy jak będzie; wierzę, że nie spieprzą tego zarówno reżyserzy, jak i produceni, a co najważniejsze scenarzyści, od których zależy szkielet i oś odcinka.
Pozdrawiam
|
|
Wysłany:
Sob 12:11, 05 Lut 2011 |
|
Bąbel
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam, czy ktoś mógłby przetłumaczyć ten fragment:
"House’ exec teases dream episode
The executive producer of House has revealed that a future episode will feature several dream sequences.
Greg Yaitanes told Entertainment Weekly that the instalment will feature scenes in the style of a Western, a musical, a sitcom, a horror movie and a black-and-white film.
“Within those dreams, the story of what [the team is] going through is being told… throughout the episode,” he explained. “It just allowed us to [tell the] message of this great story between them and let the fans participate in a new way.”
Yaitanes admitted that the gimmick is likely to be “polarising” amongst the show’s loyal viewers.
“I think people will love or hate us for it, but I just think there’s some incredible work there that was done,” he insisted. “The musical is [unlike anything] anyone will have seen… on television before.”
He added that that the instalment will be “a very important episode” for the relationship between House (Hugh Laurie) and Cuddy (Lisa Edelstein).
“If you’re enjoying their storyline, this is going to be a very important episode,” he said. “Liz [Friedman] wrote an amazing script, and I think everybody really shines in a big way.” - jak dla mnie za dużo trudnych słówek, by zrozumieć wszystkie fragmenty :roll:
Z góry dzięki.
|
|
_________________ I :serducho: House, Huddy and Rachel! Best scene ever s7e10 42:11-43:06 :serducho: Hugh Laurie, Lisa Edelstein :serducho:
Avek by Anola. Bannerek by Gusia :*
Huddy story :serducho:
http://www.youtube.com/watch?v=KgbyDOUdBD4
Hugh/Lisa about Huddy to GY... ;)
http://www.fanpop.com/spots/huddy/images/22253906/title/hugh-lisa-about-huddy-gy-fanart
No empty House. No season 8. Why Shore?
Wysłany:
Sob 12:43, 05 Lut 2011 |
|
lisek_
Stażysta

Pochwał: 17
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lisek_ napisał: | Witam, czy ktoś mógłby przetłumaczyć ten fragment:
"House’ exec teases dream episode
The executive producer of House has revealed that a future episode will feature several dream sequences.
Greg Yaitanes told Entertainment Weekly that the instalment will feature scenes in the style of a Western, a musical, a sitcom, a horror movie and a black-and-white film.
“Within those dreams, the story of what [the team is] going through is being told… throughout the episode,” he explained. “It just allowed us to [tell the] message of this great story between them and let the fans participate in a new way.”
Yaitanes admitted that the gimmick is likely to be “polarising” amongst the show’s loyal viewers.
“I think people will love or hate us for it, but I just think there’s some incredible work there that was done,” he insisted. “The musical is [unlike anything] anyone will have seen… on television before.”
He added that that the instalment will be “a very important episode” for the relationship between House (Hugh Laurie) and Cuddy (Lisa Edelstein).
“If you’re enjoying their storyline, this is going to be a very important episode,” he said. “Liz [Friedman] wrote an amazing script, and I think everybody really shines in a big way.” - jak dla mnie za dużo trudnych słówek, by zrozumieć wszystkie fragmenty :roll:
Z góry dzięki. |
http://hatak.pl/news/11597/Mieszanka_gatunkowa_w_Doktorze_House/
|
|
Wysłany:
Nie 23:25, 06 Lut 2011 |
|
Dark1624
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Producent wykonawczy House wykazały, że w przyszłości znajdą się odcinek kilku sekwencji snu. Greg Yaitanes Entertainment Weekly powiedział, że raty będą zawierały sceny w stylu Western, musical, sitcom, horror i czarno-biały film. "W ciągu tych marzeń, opowieść o tym, co [Zespół] przechodzi jest opowiadana ... całym odcinku," wyjaśnił. "To po prostu pozwolił nam [powiedzieć] przesłanie tej wspaniałej opowieści między nimi i niech fani uczestniczyć w nowy sposób". Yaitanes przyznał, że sztuczka może być "polaryzacyjny" wśród wiernych widzów serialu.
ramach tych marzeń, opowieść o tym, co [zespół] przechodzi jest opowiadana przez cały odcinek ..., "wyjaśnił. "To po prostu pozwolił nam [powiedzieć] przesłanie tej wspaniałej opowieści między nimi i niech fani uczestniczyć w nowy sposób". Yaitanes przyznał, że sztuczka może być "polaryzacyjny" wśród wiernych widzów serialu. "Myślę, że ludzie będą nas kochać lub nienawidzić za to, ale ja chyba coś niesamowitą pracę tam się stało," podkreślił. "The Musical [niepodobny do niczego] ktokolwiek widział ... w telewizji przed".Dodał, że rata będzie "bardzo ważny odcinek" dla relacji między House (Hugh Laurie) i Cuddy (Lisa Edelstein). "Jeśli jesteś posiadający fabułę, to będzie to bardzo ważny odcinek," powiedział. "Liz [Friedman] napisał wspaniały scenariusz, i myślę, że wszyscy naprawdę błyszczy w wielkim stylu. prosze o to przetłumaczony tekst
|
|
Wysłany:
Wto 18:19, 08 Lut 2011 |
|
Serina01
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dark 1624 dzięki :wink: O to mi chodziło 8)
Serina, wrzucić do tłumacza potrafię :lol: chodzi o to, by tłumaczenie miało sens, bo to... :shock:
Po najnowszym epie martwię się o Huddy, co dalej? House się angażuje, zależy mu, to widać. Cuddy mu ufa, potrzebuje go. Tak, to mnie martwi, scenarzyści to podstępne istoty. Czuje, że chcą uśpić naszą czujność i BUM! Oby moja paranoja się nie sprawdziła. Jedyne czego mi brakuje w obecnym Huddy to odrobinę pasji, namiętności, zÓa i zadziorności. Żadnych zwrotów akcji i dramatów. Zwykłego pokręconego związku, dwojga niezwykłych osobowości.
|
|
_________________ I :serducho: House, Huddy and Rachel! Best scene ever s7e10 42:11-43:06 :serducho: Hugh Laurie, Lisa Edelstein :serducho:
Avek by Anola. Bannerek by Gusia :*
Huddy story :serducho:
http://www.youtube.com/watch?v=KgbyDOUdBD4
Hugh/Lisa about Huddy to GY... ;)
http://www.fanpop.com/spots/huddy/images/22253906/title/hugh-lisa-about-huddy-gy-fanart
No empty House. No season 8. Why Shore?
Wysłany:
Wto 19:50, 08 Lut 2011 |
|
lisek_
Stażysta

Pochwał: 17
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam nadzieję, że ten scenariusz teasera nie jest prawdziwy. Potwierdzałby fakt, że scenarzyści nie mają pomysłu na fabułę. Diagnozowanie Cuddy po tym jak diagnozowano jej matkę? Potem kto? Reachel, siostra Cuddy...? :|
|
|
Wysłany:
Wto 22:48, 08 Lut 2011 |
|
flower
Rezydent

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zawsze chciałam, żeby Cuddy była pacjentką, przecież House już kilka razy leżał w PPTH, więc dlaczego Cuddy miałaby nie? Ale teraz, jak są już razem, to nie będzie wzbudzało takich emocji. Mogli wpleść ten wątek w 3 sezonie, bo wtedy to było Huddy... No nic, zobaczymy jak z tego wybrną.
:hmmm: Czy krew w moczu to wystarczający powód, by od razu trafić do, tak znakomitego diagnosty?? :hmmm:
|
|
Wysłany:
Sro 0:23, 09 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dla mnie trochę to naciągane, bo ile zagadek diagnostycznych może być w jednej rodzinie. Na początku myślałam, że matka Cuddy będzie miała jakąś genetyczną chorobę, którą ew. Lisa mogłaby odziedziczyć, ale wygląda na to, że będą to różne przypadki (o ile ten spoiler jest prawdziwy :D). Możliwe też, że ten teaser odpowiada temu odcinkowi, w którym miały pojawić się sekwencje snów, wtedy wiele by to wyjaśniało.
kretowa napisał: | :hmmm: Czy krew w moczu to wystarczający powód, by od razu trafić do, tak znakomitego diagnosty?? :hmmm: |
Myślę, że wystarczającym powodem jest posiadanie nazwiska "Cuddy", wtedy genialny diagnosta przyjmie Cię nawet jeżeli będziesz miała katar. :lol:
|
|
Wysłany:
Sro 0:55, 09 Lut 2011 |
|
flower
Rezydent

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Możliwe też, że ten teaser odpowiada temu odcinkowi, w którym miały pojawić się sekwencje snów, wtedy wiele by to wyjaśniało. | flower To ten sam odcinek :D - Bombshells - 7x15 :)
Cytat: | Cytat: | hmmm Czy krew w moczu to wystarczający powód, by od razu trafić do, tak znakomitego diagnosty?? hmmm |
|
House nie tylko ze względu na to, że pracuje w PPTH, że pracuje dla Cuddy będzie ją leczył, ale przede wszystkim chce aby żyła, bo jest jego dziewczyną, bo ją kocha i to nawet bardzo, o dziwo!
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sro 12:52, 09 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | House nie tylko ze względu na to, że pracuje w PPTH, że pracuje dla Cuddy będzie ją leczył, ale przede wszystkim chce aby żyła, bo jest jego dziewczyną, bo ją kocha i to nawet bardzo, o dziwo!
|
Tak, tak rozumiem. Ale po co od razu ma trafiać do szpitala? Przecież krew w moczu ... e nie wiem :roll:
flower napisał: | Możliwe też, że ten teaser odpowiada temu odcinkowi, w którym miały pojawić się sekwencje snów, wtedy wiele by to wyjaśniało. |
flower, to jest bardzo możliwe
|
|
Wysłany:
Sro 12:57, 09 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kretowa Cytat: | Cytat: | Możliwe też, że ten teaser odpowiada temu odcinkowi, w którym miały pojawić się sekwencje snów, wtedy wiele by to wyjaśniało. |
| Myślę, ze to nie tylko możliwe, myślę, że to prawda. Cuddy może, będąc chorą - spać albo jej choroba może się pogłębić i mieć halucynacje.. . Niesamowicie ciekawa jestem tego odcinka, bo ze scenariusza teasera wynika, że znów będzie dużo Huddy :D
Dodano 12 godzin 22 minut temu:
Czy realizatorzy przypadkiem nie chcę wrócić w 18 odcinku do ROAD TRIP? Takie są jak na razie spekulacje. Jak dla mnie robi się ciekawie:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Czw 1:28, 10 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Miejmy nadzieję, że to będzie jeden z najlepszych odcinków w tej serii ;)
|
|
Wysłany:
Czw 23:04, 10 Lut 2011 |
|
Cameron186
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 61, 62, 63 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny |
Strona 62 z 91 |
|