|
 |
[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64, 65, 66 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
McvHgb Chodziło mi to tak bardziej właśnie o jego osobiste imaginacje w stylu "Trzech historii" z 1. sezonu:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 21:48, 19 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
bardzo proszę, czy ktoś by mógł przetłumaczyć - chociaż mniej więcej - rozmowe House'a z Wilsonem ? :) ze sneak peeku
|
|
Wysłany:
Pią 10:01, 25 Lut 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
oto kaman,ze House ma gdzieś iść z Cuddy,coś dobroczynnego chyba. A Wilson mówi,że niemożliwe i stawia 100 potem 200 a House domyśla się,ze Cuddy przekupiła Wilsona,ten przyznaje ,ze dała mu 300 dolców.
|
|
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"
Wysłany:
Pią 22:08, 25 Lut 2011 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Pionki
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W zasadzie nie podoba mi się jedno - CZEMU PONIEDZIAŁEK JEST TAK DALEKO?!
|
|
Wysłany:
Sro 23:42, 02 Mar 2011 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick Otóż to! Dla mnie mógłby być już wczoraj :) Ja mam coś takiego, ze czekam czekam z utęsknieniem, a jak już jest odcinek, to olewam. będzie wyjątkowy i go nie oleję :)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Czw 8:24, 03 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370
jaj mam z zasady tak samo :) aczkolwiek Bombshells obejrze i to bardzo dokładnie :)
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Czw 8:29, 03 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
monia9122 O, hej! Nie wiedziałam, że ktoś tak, jak ja z samego rana już tutaj jest :)
Pewnie, ja obejrzę w nocy choćbym nie spałą przez 24h:)
Dodano 17 minut temu:
Wkleiłam nowe promo, tyle, że nie ma końcówki embedded i nie chce się pojawić cały filmik.
Czyżby House wrócił do vicodinu? Tak to na pierwszy rzut oka wygląda. A może to tylko sen Cuddy??? Oby, oby!!!
|
|
Wysłany:
Czw 8:50, 03 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370
No hej... owszem jest ktos tak wczesnie rano :)
Widziałam to promo ktore dodałas... no obawiam sie ze House zacznie znow brac Vicodin... ale jednak cos w głebi mi mowi ze to tylko sen Cuddy i wszystko bedzie tak jak teraz...
normalnie juz nie moge sie doczekac tego odcinka :)
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Czw 9:13, 03 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370 napisał: | Czyżby House wrócił do vicodinu? Tak to na pierwszy rzut oka wygląda. A może to tylko sen Cuddy? Oby, oby!
|
Ja stawiam że to jednak będzie prawda. Tyle tylko że sceny z śpiewającym Housem mogą być podczas narkozy Cuddy, no może też inne miej realistyczne sceny.
Sama choroba Cuddy coś mi się wydaje będzie będzie prawdziwa :cry:
|
|
Czw 11:13, 03 Mar 2011 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia
co do choroby Cuddy tez mi sie tak wydaje niestety :(:(
|
|
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Czw 11:32, 03 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia Ten Vicodin? Nie chciałabym żeby House na nowo wrócił do niego! On przecież ma Cuddy. Ale jej życie będzie zagrożone.
Cytat: | Mrukasia
co do choroby Cuddy tez mi sie tak wydaje niestety |
Pewnie, że Cuddy będzie chora, od czego mamy promo. ! Wydaje mi się, że będzie miała guz w nerce albo coś podobnego, choć z niecierpliwością czekam na prawdę, którą dostaniemy w poniedziałek:)
|
|
Wysłany:
Czw 13:11, 03 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370
guz nerki jest prawdopodobny... ale zeby od razu tak drastycznie? moze to jednak bedzie cos innego... zobaczymy w nastepnym odcinku
|
|
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
Wysłany:
Czw 16:20, 03 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
monia9122 Ja tak tyko kombinuję:) Wiadomo przecież, że nie jej duch, tylko ona pojawi się znów w "Out of the Chute" - i teraz wielkie UF, na szczęście :) :prosze:
|
|
Wysłany:
Czw 16:25, 03 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co do Vicodinu... Moja wersja jest taka :hmmm: House bedzie starał sie dociec co dolega Cuddy ale noga będzie go mocno bolała co uniemożliwi mu myślenie ,wiec postanowi wziąć Vicodin żeby uratować swoja miłosc :)
|
|
Wysłany:
Sob 9:13, 05 Mar 2011 |
|
McvHgb
Rezydent

Miasto: Olsztyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
McvHgb A ja uważam, że to też tylko zmyślenie. Jak już będzie zombie, nie wiem czy dobrze zauważyłam w promo, ale to zombie będzie w postaci 4Mana, to może się wszystko wydarzyć. Kto wie, a nuż widelec House znów sięgnie po Vicodin, ale bardzo bym tego nie chciała!
Dodano 3 minut temu:
A ja się tak zastanawiam do czego jest to zdjęcie? Jest prześliczne. Cuddy wygląda przepięknie, Wilson też niczego sobie. I już jestem ciekawa o co będzie chodziło i co na zakończenie szykują nam twórcy:)??
|
|
Wysłany:
Sob 11:31, 05 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64, 65, 66 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 Następny |
Strona 65 z 91 |
|