Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
4mana wprost nie toleruję, 13 jest jedną z moich ulubionych postaci. Foreman jak napisane było wcześniej jest aseksualny, azwiązkowy i akobiecy. 13 z Cuddy, Cameron albo Chase'm to by było coś. Pozatym rzeczywiście robi się z tego wszystkiego cukierkowa moda na sukces, za mało nieszczęścia (jak na poważny serial). Poza House'm wszyscy są szczęśliwi. Klan2 czy co? :house12: :house15: :house23:
|
|
_________________ [img=http://w.fotka.pl.s3.amazonaws.com/3039726c6e_144.jpg]
Wysłany:
Pią 23:39, 09 Paź 2009 |
|
olka19
Student medycyny

Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Zarejestrowałam się, żeby sprawdzić czy tylko ja uważam, że 13 i Foreman to jakas pomyłka i "Thank God", że jeszcze ktoś tak uważa :]
Zupełnie inaczej rozkręcilabym postac 13, liczyłam na coś ostrzejszego i głębszego niż związek panny gorącej i interesującej z najnudniejszym lekarzem... Poza tym te ostatnie odcinki, kurde, jak jego osoba mnie denerwuje.
|
|
_________________ Hold your breath and count to ten
Then fall apart and start again
Wysłany:
Nie 16:23, 11 Paź 2009 |
|
131313
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja jestem zadowolona że są razem. Foreman jest meganudny ale może się rozkręci :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 17:21, 11 Paź 2009 |
|
Żabka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
olka19
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmm z cuddy? No nie wiem. Dla mnie Cuddy i Cameron to 100% heteroseksualna kobieta, więc ja nie widzę 13 z żadną z nich :P
Raczej liczyłam na kogoś nowego, kto w jakis sposób tak wpłynie na panne Thirteen, że raczej razem będą "wariowac", motywowac się czy co tam ;) I w ogóle ciekawa jestem co będzie dalej, bo jak widziałam to w nowym odcinku ona nie chce wrócić do druzyny "H".
I bardzo jestem za zmianą pracy Foremana, niekoniecznie, że inny szpital, ale powinien wypaść z ekipy "H".
|
|
_________________ Hold your breath and count to ten
Then fall apart and start again
Wysłany:
Nie 18:52, 11 Paź 2009 |
|
131313
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie no przesadziłam ale było by ciekawie. Nie lubię nowych postaci np. w ogóle wykluczyłabym Lucasa... Z Chasem byłoby ciekawie i Cameron by się wreszcznie odczepiła od tak fajnego faceta. Nie zasługuje na niego.
|
|
Wysłany:
Nie 21:08, 11 Paź 2009 |
|
olka19
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Żabka napisał: | Foreman jest meganudny |
zgadzam się :) jedyna zabawna scena z nim i 13, to jak pacjent znajduje ich zdjęcie w necie w 6x03 :mrgreen:
Cytat: | i Cameron by się wreszcie odczepiła od tak fajnego faceta. Nie zasługuje na niego. |
Po części masz racje. Wkurzało mnie, że ona ciągle jest niezdecydowana i zawsze go rzuca a potem przychodzi i przeprasza. Już conajmniej 4 razy tak było. Ale teraz zaczynał po woli się przekonywać, że są siebie warci :) takie dwie osóbki z rozdwojeniem osobowościowym :P
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pon 0:29, 12 Paź 2009 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
olka19
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja tez nie za bardzo, ale gdyby jak mówisz była mądra, to nie wyszła by za faceta "od biedy" :) Myślę, że oni tak naprawdę do siebie pasują.
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pon 18:19, 12 Paź 2009 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja tez nie za bardzo, ale gdyby jak mówisz była mądra, to nie wyszła by za faceta "od biedy" Myślę, że oni tak naprawdę do siebie pasują. |
Skoro nie znalazła oparcia w Housie to złapała się Chase jako deski ratunkowej i postąpiła w myśl przysłowia "Lepszy kangur w garści niż Greg na dachu". Potem zaczeło się już przywiązanie i rutyna a na końcu jakieś pragnienie stablizacji i ślub. Może nawet pokochała Chase ale prawdziwa miłość nie ginie i gdyby House chciał to z łatwością mógłby je rozbudzić w Cam.
W sumie to jednak zły temat i wogóle off top więc żeby było tematycznie to coś dorzucę na temat 14 :D
Jak widać bardzo dużo osób narzeka na ten ship, że nudny, marnowanie postaci 13 itp. Ale jak dla mnie stanowią idealną parę, stanowią przeciwieństwa, wzajemnie się uzupełniają. W tym czasie gdzie Hameron i Wuddy chylą się ku upadkowi to 14 jest moją jedyną pociechą. Mam nadzieję, że ten ship będzie trwał jak najdłużej i nadal będziemy mogli widzieć tą parę na ekranie.
|
|
Pon 19:07, 12 Paź 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Może i pokochała Chase'a, ale nie jest w nim zakochana tak jak w Housie.
Wg. mnie do prawdziwej miłości potrzeba i tego i tego.
Tak nie na temat.
14 to najnudniejsza para. Ale może że przez moją wrodzoną niechęć do 4mana.. ; ]
|
|
Wysłany:
Pon 19:38, 12 Paź 2009 |
|
olka19
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | "Lepszy kangur w garści niż Greg na dachu" |
:lol:
facet "od biedy", "deska ratunkowa.."... jakoś to dziwnie brzmi. ponoć lekarstwem na nieszczęsliwą miłość jest druga miłość...i Cam się do tej zasady chyba zastosowała. Gdy zdecydowała się na związek z Chasem odeszła z zespołu(którego już nie było ;p) i chyba ogólnie postanowiła zerwać z Housem. Nie wiem co w tym nie mądrego:/ No ale racja, to nie ten temat...
Proszę, wróćcie do tematu ,,Czternastkowego" ;)
Sal
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pon 19:44, 12 Paź 2009 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mi się wydaje że Foreman i 13 nie będą razem, a pozatym 13 zasługuje na kogoś lepszego. Ja bym ją dał z Wilsonem.
|
|
Wysłany:
Sob 16:30, 17 Paź 2009 |
|
lukasz.chinczewski
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
olka19
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dokładnie w tym samym momencie co ty tak sobie pomyślałem.
|
|
Wysłany:
Nie 11:48, 18 Paź 2009 |
|
lukasz.chinczewski
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|