Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
modlę się tlyko o to, żeby Trzynastka wróciŁa do serialu...bez niej to nie to samo!!
|
|
Wysłany:
Pon 19:24, 19 Paź 2009 |
|
marysia
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
nie, nie, nie-e.
gdyby nie to, ze obejrzalam juz te wszystkie odcinki, nigdy bym sie nie spodziewala zwiazku Foremana z Trzynastka. wydaje mi sie, ze zupelnie do siebie nie pasuja. zwlaszcza, ze Foremana jako postaci nie lubie - ostatnio jest troche jak House, ale w bardzo niefajny sposob. bo House jest House'owaty tak, ze sie go lubi, Foreman wrecz przeciwnie. odrzuca. przejal wszystkie wady House'a, a nie ma zadnej z jego zalet.
Trzynastka zasluguje zdecydowanie na kogos lepszego (szczerze mowiac - najchetniej widzialabym ja z jakas dziewczyna [yayz, Megan Fox + Olivia Wilde = <3], ew. z Wilsonem, albo i tak jak poprzednio - jednodniowe znajomosci. to rowniez bylo ciekawe ;3
marysia, olka19 - popieram calym sercem (;
|
|
Nie 18:44, 25 Paź 2009 |
|
mal.
Student medycyny

Miasto: Elbląg
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
mirela9566
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja też trzymam mocno za nich kciuki :mrgreen:
|
|
_________________ Di@nk@
Wysłany:
Czw 20:06, 10 Gru 2009 |
|
anturium1996
Student medycyny

Miasto: Lublin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Yyyyy...:/ Na pewno nie. 13 jak już zobaczyliśmy w 5 sezonie lubi się zabawić a 4man jest nudddnnnnnyyyyy... No chyba że bd. tak jak napisano powyżej, że bd. się wzajemnie dopełniać..:)
|
|
_________________ Luizka ;)
Wysłany:
Nie 15:39, 20 Gru 2009 |
|
luiza9595
Student medycyny

Pochwał: 1
Miasto: Koło
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AAAAAAAA!!
Jak tylko sobie ich we dwoje przypomnę to mi się zbiera na wymioty.
To największa porażka tego serialu. Kompletnie do siebie nie pasują.
Sex bomba + zimny robot? Litoości. Między nimi nie było żadnej, ale to żadnej chemii. Gdyby istniała lista z najgorszymi serialowymi parami to ona znaleźli by się na niej na 100%. Dzięki Bogu już ze sobą nie są i modlę się żeby tak pozostało.
|
|
_________________ "Urodziwym ludziom wydaje się, że świat powinien wybaczać im grzechy, ponieważ istnieją."
Wysłany:
Pon 15:40, 19 Kwi 2010 |
|
Shane
Student medycyny

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zgadzam się, że to średnia udana para. Poza tym Forman od samego początku wzbudzał moją, być może nieuzasadnioną irytację. Mówiąc szczerze nie lubię go, choć sama nie wiem do końca dlaczego :)
|
|
Pon 15:52, 19 Kwi 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|