Kolejne zdjęcia i kolejny raz Lisa wychodzi na nich świetnie :D
Wiem,że nie wolno komuś czegoś zazdrościć,ale ja Lisie zazdroszczę wszystkiego i padam z zachwytu jak oglądam różne jej zdjęcia.
Po prostu nic dodać nic ująć :zakochany:
Dlaczego nie możesz jej zazdrościć? Bo my ją za bardzo kochamy, byśmy potrafili jej zazdrościć! Moim zdaniem Lisa wygląda wspaniale, ładnie jej jest we włosach spiętych w kucyk :]
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 18:58, 13 Wrz 2009
Uła GO LISA !! :mrgreen: Wygląda pięknie w tej kiecce i w spiętych włosach (choć wolę jak ma rozpuszczone) Nie wiem jak ona to robi i owszem zazdroszczę jej ale w pozytywny sposób-raczej jest to podziw i taki impuls, żeby dbać o siebie. Poza tym Lisa uczy nas, że nawet po 40 można świetnie wyglądać, a może nawet lepiej niż wcześniej :tancze:
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Pon 10:41, 14 Wrz 2009
“The Rape of Africa”
źródło: lisaedelstein.net
moja śliczna, śliczna, śliczna :serducho:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 23:12, 14 Wrz 2009
Ja nie wiem, ja normalnie nie wiem, jak ta kobieta TO robi :D
Za każdym razem wygląda niesamowicie :wink:
Wto 14:00, 15 Wrz 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 15:50, 15 Wrz 2009
Ona jest prześliczna. Jestem tego pewna na tysiać procent, a jednak każde zdjecie utwierdza mnie w tym przekonaniu jeszcze bardziej.
Nie wiem, czy zaślepia mnie moja 'miłość' do LE, czy ona ma coś takiego w sobie...
Zdjęcie z kołem fortuny jest rewelacyjne! :D
KREJZI :D
Bardziej podoba mi się we fiolecie, ale czerń też jest ok :wink:
Sro 13:55, 16 Wrz 2009
śmiem powiedzieć, że z dnia na dzień jest coraz piękniejsza...
mogła bym na nią patrzeć godzinami!
:serducho:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 13:58, 16 Wrz 2009