|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #5 [+18 po 22.00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 209, 210, 211 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witaj Ann :*
Paula !!
* całuję i tuli na przywitanie *
Raz3r napisał: | Znasz kogoś takiego jak Jagła? Z Lubonia (swoją drogą to mój kumpel, więc reklamę mu robię xD) |
Niestety nie znam, mozna gdzieś przesłuchać jego kawałki ?
|
|
Pon 17:47, 07 Wrz 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ann doskonale CIę rozumiem... ja tez tylko chwilka... jutro od rana na 17 siedzę w szkole... i mam jeszcze pare innych rzeczy na głowie... więc jednoczę się z Toba z trudam dnia jutrzejszego :)
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pon 17:48, 07 Wrz 2009 |
|
paula_
Kardiolog

Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja jutro mam od 8 do 16:25, o GROZO . A potem jeszcze nauka.. I znowu zapowiada sie ciezki dzien jak dzisiaj . Laczmy sie w bolu ! :wink:
UWAGA, UWAGA, UWAGA :
Co sie dzieje z Jeanne ? Zaczynam sie o nia martwic..
A i jeszcze jedno . Do Lesia i Pauli :
Nie wiem czy bede w Piatek... i w sobote. Cienko to widze..
|
|
Wysłany:
Pon 17:52, 07 Wrz 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra - zjedzone :P.
Shee - teraz to, co chciałam napisać o Alfredo :P. Sama sięgnęłam po Stokrotki tylko ze względu na aktora, który go gra, czyli Raula Esparzę. Facet jest genialnym piosenkarzem, śpiewa na Broadwayu, co jakiś czas zgarnia jakieś nominacje za swoje musicalowe role. Sama poznałam go dzięki musicalowi Chess, w którym zagrał rolę Arbitra - genialnie i niezwykle charyzmatycznie wykonał popisowy numer swojej postaci w tym widowisku. Po tym musicalu wręcz się w nim zakochałam. Nie wiedziałam jednak, że gra również w filmach, a akurat w oko wpadły mi Stokrotki - wiele o tym serialu słyszałam, ale ogólnie za specjalnie mnie do niego nie ciągnęło. Zabrałam się za niego tylko ze względu na Raula (bardzo chciałam zobaczyć, jak sobie radzi z aktorstwem) - nie wiedziałam, że tak bardzo mnie wciągnie :P. A i tak Raul zagrał może w dwóch odcinkach xDDD.
Ostatnio zmieniony przez Kalpana dnia Pon 17:58, 07 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Pon 17:55, 07 Wrz 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej.
Matko, jestem wykończona, ale szczęśliwa xD
|
|
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
Wysłany:
Pon 17:56, 07 Wrz 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann jak to Ciebie nie będzie ??? odpuszczę Ci jeszcze piątek, ale sobota ?? :(:(:(
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Wysłany:
Pon 17:56, 07 Wrz 2009 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Opisuje jeszcze RAZ moj dzisiejszy dzien . Uff.
Dzisiejszy dzien byl calkiem , calkiem . Od samego ranka zaczal ogromnie bolec mnie brzuch - przed matematykal Okazalo sie ze niepotrzebnie .. sprawdzala tylko zadania i dawala nam jakies karteczki ktore mamy przekazac rodzicom . Te karteczki sa NIEPOTRZEBNE ! Strata czasu ..
Przed angielskim wredna kolezanka gdy przeszedl szkolny Hals zaczela na caly glos mowic ze sie w nim kocham :roll: NIEPRAWDA ! Wredna.. ( znaczy kocham ale.. nie kocham znaczy.. :mrgreen: ) .
Nowoscia byla dla nas nowa nauczycielka . Bardzo dziwna odmiana . Wole P.N. ! Tego cuda ktory do mnie sie dzis promiennie usmiechnal . Ale nie jest taka zla. Na rzezbie Janek potwierdzil ze z Olki to wredna suka a potem zaczelam mu mowic czemu . I nie moze pojac tego ze w szkolnym Halsie sie nie kocham i zaczal mnie pytac dlaczego.. ACH , SMIESZNIE BYLO ! :lol: Ogolnie jeszcze jedna sensacja szkolna ale nie bede jej publicznie wypowiadac. Bo jest niedobra wiadomoscia...
Jutro 2 FIZYKI - prosze o trzymanie kciukow :wink: Inaczej umre z nerwow ! .
|
|
Wysłany:
Pon 17:59, 07 Wrz 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | A i jeszcze jedno . Do Lesia i Pauli :
Nie wiem czy bede w Piatek... i w sobote. Cienko to widze.. |
Szkoda, ale takie życie :(
|
|
Pon 17:59, 07 Wrz 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochani ! Przepraszam! Ale nie dosc ze nie mam netu . To jeszcze w sobote jestem zaproszona do samej Betti . Jest jej impreza z okazji imienin . Postaram sie ale nie obiecuje :C
Shee i Licence * rzuca sie i sciska*
|
|
Wysłany:
Pon 18:03, 07 Wrz 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann tez nieprzepradam za fizyką, a od tego roku mamy z nową babką która już z daleka wygląda na kosę a na lekcji jets jeszcze gorzej... masakra :( ja dziś miałam na 10 do szkoly i się spóxniłam :D dzisiaj nei bhyło xle jutro mam gorzej... na 7.10 dwa angielskie, dwa okienka, dwa polskie, chemia, fizyka, okienko i dwa w-fy :(:(:(
Dodano 36 sekund temu:
ann możesz zajrzeć na gg ??
|
|
Wysłany:
Pon 18:06, 07 Wrz 2009 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ biedaczku !
Ja mam jutro 1 biologie, wf , geogr. , 2 fizyki i 4 malarstwa! Za co ?! ;C
Ale na 4 malarstwach idziemy do Inzynerii ! Bedziemy TAM SZKICOWAC ! :mrgreen:
Nie moge . Dziadek ma osobne gg . Wolalabym tam nie mieszac. Napiszesz na PW ?
|
|
Wysłany:
Pon 18:08, 07 Wrz 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
to pisze na PW :D
|
|
Wysłany:
Pon 18:09, 07 Wrz 2009 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bry wieczór :)
|
|
Pon 18:11, 07 Wrz 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
KoHani znikam ! Ciemno, ciemno . Straasznie ciemno . Jak wroce : zjem kolacje i zrobie sobie jeszcze powtorke z jutrzejszych przedmiotow . Moze jutro sie odezwe.. nikt nie wie kiedy, gdzie i jak . Trzymajcie sie ! :* I prosze trzymajcie kciuki !
|
|
Wysłany:
Pon 18:13, 07 Wrz 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 209, 210, 211 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny |
Strona 210 z 1001 |
|