Hmmm... W sumie to jednak mogę streścić ten film ;). Mam zamiar w najbliższym czasie go sobie kupić, więc miło by było, gdybym kogoś natchnęła do obejrzenia ;).
Mamy dwójkę głównych bohaterów: młodego chłopaka, kaskadera, który podczas wykonywania numeru prawie ginie i trafia do szpitala. Tam zaprzyjaźnia się z małą dziewczynką, którą intryguje bardzo jego osoba. On, w celu zabicia nudy i za namową dziewczynki, zaczyna opowiadać jej piękną baśń, historię kilku druhów, bandytów, którzy przeżywają razem pewną przygodę. Jednak chłopak ma pewien sekret - wcale nie trafił do szpitala przez przypadek. Numer, który wykonywał na planie filmu był bardzo niebezpieczny, a on sam w planach miał samobójstwo. A wszystko przez nikogo innego, jak przez kobietę, którą kochał, a ta go porzuciła. Okazuje się, że historia opowiadana małej przyjaciółce wcale nie jest taka zmyślona, a ma podstawy w życiu chłopaka.
Znikam miśki, plecy mnie bolą, w ogóle ta dzisiejsza praca mnie wykończyła ;). Jeszcze tylko seans House'a przed snem :D.
Dobranocka, :papapa:.
Sister, :cmok:.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 22:26, 07 Wrz 2009
hej ponownie :*
Wróciłam do was, tak jak pisałam, a jeszcze mama zgodziła się zwolnić mnie z wf-u więc jutro znów idę na 9:50 :D
Pon 22:53, 07 Wrz 2009
Aaa... kurcze. Chyba będę rozreklamowywać te The Fall wszędzie :P. Teraz od trailera się oderwać nie mogę, choć już bardzo dawno widziałam ten film :P. Dopiero teraz zaczynam go doceniać xD.
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 23:19, 07 Wrz 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 23:38, 07 Wrz 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 0:02, 08 Wrz 2009