Hej liz :*
Ale modzi i admini nie mogą głosować...
A pamiętnik skończył się wraz z wakacjami - zgodnie z nazwą w temacie ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 15:26, 08 Wrz 2009
Może mi ktoś odpowiedziec na pytanie odniośnie 3 sezonu? ;)
Spojler:
czytalam sobie spoilery do 6 sezonu i ktos napisał ze w 3 seri Cameron zabiła pacjenta. Nie pamiętam w ogóle o kogo chodziło, możecie mi podać numer odcinka?
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 15:32, 08 Wrz 2009
to był odcinek 3x03. Cameron dokonała eutanazji na pacjencie, mimo iż była temu przeciwna.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Wto 15:35, 08 Wrz 2009
Sal, dzieki wielkie :) Nadal tego nie kojarze, ale teraz prznajmniej wiem gdzie szukać.
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Wto 15:37, 08 Wrz 2009
Wto 15:39, 08 Wrz 2009
Wto 15:40, 08 Wrz 2009
Obejrzałam sobie własnie końcówkę tego odcinka. Za pierwszym razem w ogóle nie załapałam, że ona to zrobiła :P
Hej Timonku :) Brawo! :P
Wto 15:50, 08 Wrz 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 16:16, 08 Wrz 2009
Obleciałem całe miasto w poszukiwaniu książek do fizyki i polskiego i nic nie znalazłem. Te szkolne zakupy są bardzo złe
Ja nie mogę nigdzie wśród używanych podręczników znaleźć rozszerzonej gegry i angla, a nie chcę kupować nowych, bo i tak muszę zainwestować w nową fizę i PO (w sumie ok. 60 zł), bo są zupełnie inne podręczniki niż miał poprzedni rocznik, a jakbym miała jeszcze kupić angielski za 100 zł komplet i gegrę za 30 zł to chyba zbankrutuję :/ Już na podręczniki wydałam ponad 150 zł., oczywiście nie licząc 4 w/w :evil: :evil: :evil: Szkoda, że skończyły się czasy, kiedy wszystko miałam po bracie... Teraz on do technikum musi kupić jeden komplet, a ja do liceum drugi... Tylko skąd na to kasę brać... szkoła to zÓo pod każdym względem...
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Wto 16:20, 08 Wrz 2009