dobry wieczór kochani :**
weszłam ponownie, jak zawsze kiedy wszyscy w domu poszli spać :D
Sro 22:23, 09 Wrz 2009
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
dobranoc idącym spać :**
A ja poszukam sobie w necie jakiś nowych CSI'owych fików :D
Sro 22:41, 09 Wrz 2009
Ja weszłam tu żeby na dobranoc poczytać sobie forum i pooglądać jakieś słodziachne zdjęcia
Obejrzałam dzisiaj 3 odcinki 2 sezonu House'a i ten co leciał w TV. Muszę przyznać, że w piątym sezonie brakuje mi Cameron i Chase i przeboleć tego nie mogę. I zdecydowanie za mało Huddy :roll:
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sro 22:58, 09 Wrz 2009
mam nadzieję i już czekam z niecierpliwością :-) jak na razie jestem zawiedziona i czuję, że to już nie ten sam House co w poprzednich sezonach, ehh i będzie smutny, pocieszcie mnie