Dzięki, Agawo! Jestem niepocieszona... Liczyłam na choć odrobinę słońca i jak zwykle nici. Mówię Wam: jak już będę stara i bogata (albo znajdę sobie takiego starego i bogatego), to kupię dom w Dalmacji, gdzie nawet zimą jest ok.15 stopni. Będę wygrzewać się na kamienistej plaży, popijać Rakiję i delektować się chorwacką kuchnią;) BTW, ostatnio wyczytałam, że apartament nad Adriatykiem kosztuje tyle, co kawalerka w stolicy...
Hej, Gorilla!
Edit:
Co do artykułu, to nie wiem, czy dobrze załapałam, ale ten politolog stwierdził, że wybuchnie III Wojna Światowa, którą zapoczątkują kraje islamu i do której włączy się Rosja, która z kolei uderzy w państwa Europy Zachodniej, ale (jakimś cudem) nie uda jej się zagarnąć Polski, tak?
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sob 13:16, 12 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
U mnie w Wawie zimno i pochmurnie :/ Oby jutro pogoda się poprawiła bo jestem umówiona na giatry do parku.......może byśmy coś zarobili a tak to dupa i w domu będzie trzeba grać :/
Otrzyjcie już łzy płaczący, ponieważ właśnie zaświeciło nad pięknym miasteczkiem Wieliczka słońce! A co do planów dotyczących Chorwacji... byłam tam w wakacje, miejsce piękne, morze niebieskie jak nigdzie chyba na świecie, cały czas cieplutko... Polecam każdemu!
:lol:
Ostatnio zmieniony przez BluePoliceBox dnia Sob 13:16, 12 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Sob 13:14, 12 Wrz 2009
Agawo, tchnęłaś we mnie odrobinę nadziei... Chyba jednak spakuję jakieś rybaczki;P
Dzięki, Marg! Na razie Ty jedna wierzysz w powodzenie mojej misji, bo ja sama jakoś nie bardzo. Może uwierzyłabym, gdyby na horyzoncie pojawił się czarujący mężczyzna, z bogactwem - nie tylko doświadczeń;) Sama w życiu tyle nie zarobię :roll:
Rosja nie wkracza do Polski, bo zatrzymują ją Chiny (w których wg tego politologa dochodzi do podziału na regiony, czyli są słabsze, bo każdy region patrzy swoich interesów)... bezsens.
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sob 13:22, 12 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
Co do artykułu, to nie wiem, czy dobrze załapałam, ale ten politolog stwierdził, że wybuchnie III Wojna Światowa, którą zapoczątkują kraje islamu i do której włączy się Rosja, która z kolei uderzy w państwa Europy Zachodniej, ale (jakimś cudem) nie uda jej się zagarnąć Polski, tak?
Ja sama tego nie rozumiem... tam cos jest o wojnie w kosmosie miedzy USA a Japonia... a Rosja sama, nie wiem
rocket queen napisał:
Dzięki, Marg! Na razie Ty jedna wierzysz w powodzenie mojej misji, bo ja sama jakoś nie bardzo. Może uwierzyłabym, gdyby na horyzoncie pojawił się czarujący mężczyzna, z bogactwem - nie tylko doświadczeń;) Sama w życiu tyle nie zarobię :roll:
To bede wierzyć i za Ciebie :)
Ostatnio zmieniony przez Marguerite dnia Sob 13:24, 12 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz