hehe, fakt, widok Marka może być pocieszający, ale... niekoniecznie w roli takiego dupka jakim się okazał.
Tym to akurat nie ma się czym przejmować :P. Widać, że sobie już z tym nie radzi - do końca nie chce tego robić. Nie jest tak zepsuty jak Seba. W głębi to dobry facet, tylko kieruje się nie tymi radami, co trzeba.
Nasza BrzydUla jest kręcona na podstawie kolumbijskiego oryginału - tamten ich Mareczek (chyba Alfredo miał na imię) to dopiero była świnia. Nasz to przy nim aniołek ;).
Cytat:
hehe, fakt, widok Marka może być pocieszający, ale... niekoniecznie w roli takiego dupka jakim się okazał.
Tym to akurat nie ma się czym przejmować Razz. Widać, że sobie już z tym nie radzi - do końca nie chce tego robić. Nie jest tak zepsuty jak Seba. W głębi to dobry facet, tylko kieruje się nie tymi radami, co trzeba.
Aż się boję zapytać/spojrzeć stronę wcześniej o czym piszecie
Hej.;)
Pozwolę sobie zmienić temat...
Mógł by mi ktoś zrobić coś ładniejszego z tego banneru i avku jakie teraz mam ? :oops:
Tak gdyby się komuś nudziło ? :] ; *
*ładnie prosi*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 18:35, 19 Wrz 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:35, 19 Wrz 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 18:36, 19 Wrz 2009
Przypomniało mi się xP. Nie Alfredo tylko Armando xD. Armando Mendoza xD. Kiedyś to był hicior telenowelowy - jak byłam młodsza, to oglądałam nałogowo xD.
Howling_Mad napisał:
Aż się boję zapytać/spojrzeć stronę wcześniej o czym piszecie
Taki już urok seriali dla kobiet xD. Faceci tego nie rozumieją xDDD.
Dodano 1 minut temu:
Juniuś napisał:
Już czekam na chwilę, w której ujrzymy tego dobrego faceta bo mam dosyć patrzenia na ten kawał świni.
Myślę, że to już się okaże w najbliższych odcinkach... nie chcę spoilerować, ale się porobi nieźle :P.
maagdaa, jakbym tylko umiała, chętnie bym coś dla Ciebie zmajstrowała... Może poszukaj w składzikach FanArtowych twórców?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 18:40, 19 Wrz 2009
Kalpana też co nieco już czytałam, ale dawno nie zaglądałam na strony gdzie mogła bym coś o BrzydUli znaleźć, więc chyba zaraz wejdę żeby być jeszcze bardziej na bieżąco :mrgreen:
mam to do siebie, że nigdy nie mogę wytrzymać i cierpliwie poczekać, muszę wszystko wiedzieć :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:44, 19 Wrz 2009
Mad, a tu się ktoś Ciebie czepia? Nie zauważyłam ;)
Ja jednak wolę RwT od czata :) Siła przyzwyczajenia...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 18:46, 19 Wrz 2009
Widzę, że to jest ironiczna wypowiedź. Czasami warto się oderwać od rzeczywistości. Tak, jak zazwyczaj faceci uwielbiają wszelkie filmy akcji, tak kobiety kochają romansidła. Wcale nie znaczy to, że są głupie i nie dostrzegają ich naiwności.