przynajmniej mamy jakąś odskocznię od rzeczywistości i możemy chociaż sobie pomarzyć o prawdziwej miłości, czyli o tym, co jest coraz mniej osiągalne.
Chociaż zauważyłam, że ostatnio w serialach pojawia się coraz więcej szarej rzeczywistości.
Ja jednak lubię raczej to, co kończy się happy endem, jakiś optymizm wtedy napełnia moją duszę :D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 19:03, 19 Wrz 2009
Może wpadnę później jeśli nie wciągnie mnie film emitowany później w TVN,
do napisania :* :papapa:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 19:08, 19 Wrz 2009
Dzień Dobry ! Wróciłam z zabawy . Było bardzo sympatycznie ! Graliśmy karanbuly . Odgrywaliśmy scenki (między innymi z p.N.) , oglądaliśmy filmiki na youtube , śmialiśmy się i miały zacząć się rozmowy przy świecach .. tata wybrał niezbyt dobry moment na przyjazd . Przez tą zabawę zapomniałam wziąść czarny płaszcz . Ech.. Ale w pon. odda;)
Widzisz - ja byłam poważna w swojej wypowiedzi. Ty nie. A szkoda.
A widzisz niepoważność to ja mam w genach :)
Oj ja wiem że traktujecie to jako odskocznię. Jeszcze nie myślę, że ludzie są na tyle głupi żeby wierzyć w to serialowe czy romansowe historie (choć czasami jak napatrzę się na ludzką głupotę to zaczynam wątpić w nich). Co nie zmienia faktu, że zazwyczaj nie trawimy tego rodzaju filmów/książek choć jeśli historia nie jest kompletnie brazylijska to i my ( a przynajmniej ja) obejrzymy. I żeby nie było serio serio mówię :)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 19:13, 19 Wrz 2009
fajnie, że imprezka się udała, a prezent się podobał czy koleżanka otworzy dopiero później? :mrgreen:
Howling Mad miło to słyszeć jeśli mówisz serio bo już myślałam, że faceci są całkiem pozbawieni uczuć, niektórzy tylko nas, kobiety wyśmiewają i kpią na każdym kroku :?
oszzz, jak ja tego nienawidzę :x
Sob 19:17, 19 Wrz 2009
Ohhh , doobrze. :jupi:
Była bym bardzo wdzięczna ; *
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 19:18, 19 Wrz 2009
Ja o wielu rzeczach serio pisałęm na tym forum ale to było dawno na samym początku i to głównie z Gormem dyskutowałem
Juniuś napisał:
Howling Mad miło to słyszeć jeśli mówisz serio bo już myślałam, że faceci są całkiem pozbawieni uczuć, niektórzy tylko nas, kobiety wyśmiewają i kpią na każdym kroku Confused
Możesz być spokojna jak wyśmiewam i kpię nie zwracając na wyznanie narodowość, kolor skóry czy też płeć. Jeśli coś jest zabawne dla mnie to się śmieję choćbym to miałbym być ja i moja głupota
fajnie, że imprezka się udała, a prezent się podobał czy koleżanka otworzy dopiero później? Mr. Green
Juniuś skarbie :* Impreza bardzo udana ! Rozpakowała od razu . Dostała ode mnie komplet z Nici - kubek i taką ogromną torebkę .
maagdaa a wytrzymasz tyle (czyt, tydzień) ? A i ostrzegam że ja takich cudów nie umiem jak inni (Ewel, Kalpanka czy rocket) . Jak wyślesz mi zdjęcia to będzie super (na PW) ! :*
Hej lesio :* Dostałeś moją wiadomość na gg ?
Ja na jakiś czas schodzę . Będzie Mam Talent.