swoją drogą trochę nie rozumiem na jakiej zasadzie się to odbywa bo po głosowaniu w internecie można było wywnioskować, że House ma najwięcej głosów, podobnie jak Hugh.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 9:28, 21 Wrz 2009
Pon 9:32, 21 Wrz 2009
Howling_Mad padłam na widok twojego banera :hahaha:
Dziwne, że Hause nic nie dostał. Ide w takim razie poszukać listy wygranych. Tylko niech to nie będzie True Blood....
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 9:32, 21 Wrz 2009
Pon 9:34, 21 Wrz 2009
Howling_Mad, rzeczywiście te ciągłe żałoby narodowe powoli zaczynają mnie wkurzać. Co drugi miesiąc - żałoba. Możecie mnie uznać za dziwaczkę, ale te żałoby są denerwujące.
A wracając do bannera.... rzeczywiście, nadaje się na demotywator:)
Zmywam się. Cześć!
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pon 9:39, 21 Wrz 2009
Pon 9:46, 21 Wrz 2009
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 9:49, 21 Wrz 2009