Taka poligamia mi nie służy. Osobiście mogę mieć maksymalnie 3 mężów na raz - na więcej nie mam siły za jednym razem :P.
Można powiedzieć, że odchodzą w zapomnienie, ale potem wracają :P.
Korn napisał:
Dobry był odcinek w 3 sezonie jak się Książę z lokajem miejscami zamienili xD albo w 4 seznonie kapral kochanie xD
Ja uwielbiam z 2 sezonu z rzepą o wiadomym kształcie xD. I jak pierwszy raz Hugh się pojawił, jako mistrz kamuflażu xDDDDD. W ogóle z tej serii, to chyba wszystkie odcinki uwielbiam :P.
Ja uwielbiam z 2 sezonu z rzepą o wiadomym kształcie xD. I jak pierwszy raz Hugh się pojawił, jako mistrz kamuflażu xDDDDD. W ogóle z tej serii, to chyba wszystkie odcinki uwielbiam Razz.
Motyw jak Rowan został biskupem xD xD xD i jak się a zakonnice poprzebierali xD xD
Cytat:
Sam więc widzisz, że wszyscy chorzy ludzie tego forum mają jakiś urojony obraz mojej osoby Mr. Green.
Motyw jak Rowan został biskupem xD xD xD i jak się a zakonnice poprzebierali xD xD
Aaaaa! To też mocne xD. Albo jak został katem i żeby mieć wolne szybko pościnał tych co miał na późniejszy dzień, a potem się okazało, że królowa jakiegoś tam uniewinniła xDDDDDD. Masakra xD.
A tak w ogóle przeglądam na żurnalach ikonki z premiery 6. sezonu i... aaaa! Jeszcze bardziej lowam Alviego xD. Zauważyliście, że
Spojler:
House, gdy wyjeżdża z psychiatryka, ma na sobie tą koszulkę z uśmiechniętą buźką, którą wcześniej (np. podczas meczu koszykówki) miał na sobie Alvie? Ciuchami się wymieniali, czy co? xD
Aaaaa! To też mocne xD. Albo jak został katem i żeby mieć wolne szybko pościnał tych co miał na późniejszy dzień, a potem się okazało, że królowa jakiegoś tam uniewinniła xDDDDDD. Masakra xD.
Albo jak popłynęli do nowego świata żeby cośtam dla królowej zrobic xD
ALbo finał pierwszego sezonu xD
Spojler:
no miał koszulkę ;p też się nad tym zastanawiałem
Dodano 1 minut temu:
L. napisał:
Btw, nie wiem, czy już oglądaliście: Program Wojewódzki i Figurski, robią wkrętkę w schronisku zdla zwierząt w Gdańsku, super filmik, polecam hahaha