Sister, Geniusz Zła zwrócił mi wcześniej na to uwagę :D.
Zostały mi dwa odcinki 3 sezonu, może uda mi się nie zasnąć i je dokończyć ;).
Dobranoc, Robaczki :papapa:.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 22:51, 23 Wrz 2009
To też masakra xD. Biedni... musieli pić... wiadome rzeczy xDDDD.
i jak się okazało że tak na prawdę opłynęli jakąś tam wyspę xD
motyw z tymi imprezami u niego był dobry, jak w jednej izbie kumple a w drugiej rodzina xD
Dodano 1 minut temu:
no ładnie... jutro mam sprawdzian z angola...;/ a ja całkowicie zatraciłem za was głowę i zamiast sie uczyć siedzę tu cały dzień... to nie o to chodzi xD
motyw z tymi imprezami u niego był dobry, jak w jednej izbie kumple a w drugiej rodzina xD
To właśnie ten odcinek z rzepą o wiadomym kształcie xDDDD. Uwielbiam go xD. Zapomniał zdjąć tych cycków, jak poszedł do tej rodziny xD. Mocne xP. Jeszcze coś z takim biskupem było, co winni mu byli pieniądze, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło :P.
Dobranoc, Sis :*.
Swoją drogą dziwne rzeczy z tą koszulką :P.
albo stwierdził że nic ładniejszego nie zobaczę ;p
pieron go tam wie :d
Dodano 1 minut temu:
Kalpana napisał:
To właśnie ten odcinek z rzepą o wiadomym kształcie xDDDD. Uwielbiam go xD. Zapomniał zdjąć tych cycków, jak poszedł do tej rodziny xD. Mocne xP. Jeszcze coś z takim biskupem było, co winni mu byli pieniądze, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło Razz.
kurde już słabo pamiętam xD juro sobie zrobię maraton chyba
o.O albo jak ojciec pojechał na wojnę w 1 sezonie i zostawił królestwo jego bratu :D też były cyrki
o.O albo jak ojciec pojechał na wojnę w 1 sezonie i zostawił królestwo jego bratu Very Happy też były cyrki
Pierwszą serię słabo pamiętam :P. Też chyba muszę sobie odświeżyć. Z pierwszej serii to chyba najbardziej zapamiętałam, jak obciął w pierwszym odcinku jakiemuś królowi głowę xD.
Pierwszą serię słabo pamiętam Razz. Też chyba muszę sobie odświeżyć. Z pierwszej serii to chyba najbardziej zapamiętałam, jak obciął w pierwszym odcinku jakiemuś królowi głowę xD.
właśnie pierwszego nie oglądałem... na youtubie nie ma dźwięku....;/
o.O wiem co było obłędne ta muzyczka z openingu "black adder black adder...." :D
o.O wiem co było obłędne ta muzyczka z openingu "black adder black adder...."
To w pierwszej serii chyba tylko taka była :D. Ja najbardziej lubię z napisów końcowych w drugiej ;P. W ogóle mam do tego sezonu sentyment, bo od niego zaczynałam Żmijkę oglądać ;). I dlatego też najczęściej do niego wracam :D.