Ha ha , no to teraz już nam musisz odpowiedzieć. :D :mrgreen:
Nie masz wyboru. :D :P
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 19:11, 25 Wrz 2009
Dwa razy już tam byłam i jestem zachwycona, tylko zobaczymy na jak długo, bo jak miasto zacznie mi się kojarzyć ze studiami to nie wiem czy będzie tak kolorowo. Miejmy nadzieję, że będzie ;-)
Co do kierunku studiów to: pedagogika terapeutyczna z oligofrenopedagogiką.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 19:13, 25 Wrz 2009
Mam nadzieję, że Ci się nie znudzi. :D
Trzymam za to kciuki.
A studia pewnie będą się podobały i będzie "kolorowo". :D
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 19:16, 25 Wrz 2009
Mam nadzieję, że sam zawód nie będzie tak trudny jak nazwa :wink: Może dam jakiś dowcip o studentach(bez obrazy, Juniuś :) ):
Idzie dwóch studentów ulicą i widzą kawałek kartki leżącej na chodniku. Jeden się pyta drugiego:
- Co to jest?
A drugi odpowiada:
- Nie wiem, ale kserujemy!
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pią 19:17, 25 Wrz 2009
Pią 19:19, 25 Wrz 2009
kremówka tak, o ile odcinki w ogóle są dostępne ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 19:21, 25 Wrz 2009
Jedzie beduin na wielbłądzie przez przez pustynię, i nagle
czuje żę chce sobie coś wyruchać
rozgląda się w około, ale tu tylko wielbłąd
wiec wskakuje na niego i zaczyna go posuwać
w tym momencie wielbłąd ucieka
Beduin goni go i goni
w końcu widzi w oddali jakąś kobietę czołgającą się po piasku
podchodzi do niej i pyta
-Co jest ?
-woo...wo..woy
-że co ?
- wody, zrobię wszystko
- wszystko ?
- tak
- no to złap wielbłąda
Ostatnio zmieniony przez Korn dnia Pią 19:27, 25 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
Pią 19:23, 25 Wrz 2009