Któregoś dnia w Rwt rozgorzała dyskusja, co jest bardziej poprawne: sesesese czy sasasasa i ty byłaś za sasasasa ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Któregoś dnia w Rwt rozgorzała dyskusja, co jest bardziej poprawne: sesesese czy sasasasa i ty byłaś za sasasasa
Szerio? :shock: Ja poprostu się z tego nabijałam zainspirowana tym sasasa i sesese Raz3ra. I mnei tak wzięło po tych śmiechach i wspólnym sasasowaniu z Ulką :shock:
Przypominam, że mój fick jest komedią i jedyne, co ma celu, to mieć jak najmniej sensu :P
hattrick, klikam i nie mogę zbudować domu :C
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Nagle otwarte kopnięciem drzwi uderzyły z hukiem o ścianę.
W progu stanął szlachcic krzycząc
-Piwa, jadła i kwatery żydzie ale żywo!
następnie popatrzył po zebranych i rzucił krótko:
-Czołem towarzystwo!
następnie siadł przy stole i powrócił do śpiewania pieśni
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Nie 19:00, 27 Wrz 2009