|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #5 [+18 po 22.00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 784, 785, 786 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Kalpano, na inauguracji ogólnej pojawiają się tylko wykładowcy i pewnie nieliczni studenci;) Dopiero po tej wydziałowej dostaje się legitkę, indeks i informacje nt. logowania na zajęcia, podziału na grupy etc. Oddychaj spokojnie - to nie szkoła średnia, tylko studia! Tutaj nikt się nie będzie czepiał takich dupereli;)
Cześć, Marg!
|
|
Wysłany:
Czw 22:35, 01 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Kalpano, myślę,że nie masz sie czym przejmować. Jak napisała rocket queen to studia :) Ja sama na swojej inauguracji się nie pojawiłam...a okazało się,że mam ślubować za wszystkich z mojego wydziału...
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Czw 22:39, 01 Paź 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Uff... to dobrze :D. Dzięki rocket. Już myślałam, że mnie nie będą chcieli :P.
Boję się trochę tej inauguracji... opowiem Wam jak było, jak tylko z niej wrócę ;).
|
|
Wysłany:
Czw 22:40, 01 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rocket, kabel telefoniczny, w sensie kabel telefoniczny :D Powiem więcej 53 parowy dokładniej ;) Ale jak wychodziłem na powierzchnię, to studentki mogłem sobie pooglądać ^^
|
|
Czw 22:42, 01 Paź 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfko, witaj :)
cześć, rocket queen :)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Czw 22:44, 01 Paź 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg, nieźle;) Ja na swojej również nie byłam - pojechałam dopiero wtedy, gdy rozdawali niezbędnik pierwszoroczniaka i odbywały się obowiązkowe szkolenia.
Kalpano, skoro potwierdziłaś chęć studiowania i zawiozłaś świadectwa, to jesteś nietykalna;) Naprawdę nie martw się na zapas, bo nie warto - z takim podejściem zjedziesz na zawał po tygodniu.
edit:
Raz3r, wiedziałam, że nie chodzi tylko o kabel;) A jak niewiadomo o co chodzi, to podobno w grę wchodzą kobiety albo duuuże pieniądze ;D
|
|
Wysłany:
Czw 22:44, 01 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Już wczoraj myślałam, że umrę przez te studia :P. Chyba przyjmę postawę na wpół olewającą - znaczy, będę się uczyć (w miarę możliwości ;)), ale trzeba przestać się wszystkim przejmować :P.
Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest konwersatorium? Bo będę coś takiego miała, a nie mam pojęcia co to jest xD. I to jeszcze mi się pokrywa z wykładem z kompletnie innego przedmiotu. Dziwne.
|
|
Wysłany:
Czw 22:47, 01 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rocket, no wiesz ogółem to pojechałem tam do pracy, więc jakieś pieniądze za to dostanę :D A studentki były miłym dodatkiem. W przeciwieństwie do mnie, bo jak wychodziłem z katakumb, to zbyt czysty nie byłem xD
|
|
Czw 22:47, 01 Paź 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Marg, nieźle;) Ja na swojej również nie byłam - pojechałam dopiero wtedy, gdy rozdawali niezbędnik pierwszoroczniaka i odbywały się obowiązkowe szkolenia.
|
Podobno zostałam powiadomiona listownie... Jednak listu nie czytałam... Właśnie trzeba pojawić się wtedy, gdy są jakieś szkolenia :)
|
|
Wysłany:
Czw 22:49, 01 Paź 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | konwersatorium ćwiczenie seminaryjne w formie rozmowy między wykładowcą i słuchaczami |
Wujek google prawdę Ci powie ;)
Ja na żadnej imprezie uczelnianej jeszcze nie byłam, indeksy dostaliśmy w dziekanacie w trakcie dnia integracji dla pierwszaków :D
Ostatnio zmieniony przez Mirela dnia Czw 22:54, 01 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Czw 22:51, 01 Paź 2009 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpano, wykłady są dla całego roku, więc nie powinnaś/nie możesz mieć w tym czasie ćwiczeń. Sprawdź dobrze ten plan;)
A konwersatoriów nigdy nie miałam i mieć nie będę, ale wygląda mi to na zajęcia, które mają formę dyskusji pomiędzy wykładowcą i studentami o problemach, które były wykładane, czyli trzeba chodzić przygotowanym ;P
Raz3r napisał: | Rocket, no wiesz ogółem to pojechałem tam do pracy, więc jakieś pieniądze za to dostanę Very Happy A studentki były miłym dodatkiem. |
Czyli teoria pana z tv się potwierdza! Ha! ;D
Idę w kimono, Towarzysze!
Kolorowych Wam życzę:)
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Czw 22:55, 01 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 22:54, 01 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela napisał: | Cytat: | konwersatorium ćwiczenie seminaryjne w formie rozmowy między wykładowcą i słuchaczami |
Wujek google prawdę Ci powie ;) |
Dzięki, nie chciało mi się sprawdzać, a myślałam, że dostanę odpowiedź od naszych forumowych studentek :P. Lepiej zawsze pytać ludzi z doświadczeniem ;).
Niepokoję się tylko tym, że mam to konwersatorium w trakcie innego wykładu. Możliwe, że to błąd? Przecież nie jestem Hermioną, nie mogę być w wielu miejscach jednocześnie xD. Co ciekawsze nie tylko ja tak mam ;).
|
|
Wysłany:
Czw 22:55, 01 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oczywiście lepiej by było, jakbym którąś z tych studentek znał, ale cóż :P (jeszcze lepiej, jakbyście to były wy:D)
No jak jest okazja, żeby trochę zarobić, to trzeba skorzystać :D
|
|
Czw 22:57, 01 Paź 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A nie macie podanych dat? My mamy podane daty którego dnia mamy jakie zajecia :)
Po za tym wykłady sa teoretycznie nieobowiazkowe :lol:
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Czw 22:58, 01 Paź 2009 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 784, 785, 786 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny |
Strona 785 z 1001 |
|