To jest taka wiochmeńska zabawa, gdzie można się pośmiać z wójta, wziąć udział w jakichś dziwnych konkursach i posłuchać "rockowych" zespołów.
Całe szczęście, że ludzie mieszkający na wsi są tak idiotycznie radośni, pomimo ciężkiej pracy, z którą borykają się każdego dnia, że organizują dożynki, i inne wiochmeńskie święta ;).
Sal, nawet nie masz pojęcia ile mnie to kosztowało :roll:.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 9:39, 04 Paź 2009
Nie poszłabym na to (bo mi się nie chce), ale Michał powiedział "No przyjdź. Przecież mieszkasz niedaleko". Więc co mi szkodzi...
Ewel napisał:
Całe szczęście, że ludzie mieszkający na wsi są tak idiotycznie radośni, pomimo ciężkiej pracy, z którą borykają się każdego dnia, że organizują dożynki, i inne wiochmeńskie święta .
Ale i tak nikt nei jest tam szczęśliwy. Wszyscy są posępni i drętwi, tylko dzieciaki się cieszą, że się mogą farbami umazać. :? A ja i tak śmieję się z wójta :hahaha:
Korn napisał:
to co źle było
Nie. Było śmiesznie. Zgrywaliśmy idiotów i robiliśmy obciach.
Korn napisał:
pytam jak to działa ?
To, co zawsze. Pokazy strażaków. Rozdanie nagród za najładniejszy ogród, konkursy na jakieś ciasta, ognicho itd. No i na początku msza polowa.
Dodano 1 minut temu:
Korn napisał:
WŁAŚNIE hattrick
Zdrowia szczęścia pomyślności;p
Spełnienia marzeń i czego tam jeszcze byś pragnęła :d
100 lat ;p
Dzięki :oops: Mój wujek był dobry. :haha: "Wszystko naj, Asia... Jesteś już stara, ale nie martw się" :hahaha:
To jest taka wiochmeńska zabawa, gdzie można się pośmiać z wójta, wziąć udział w jakichś dziwnych konkursach i posłuchać "rockowych" zespołów.
Wiejskie zabawy są najlepsze. Niech się schowają dyskoteki w klubach przy tańcach pod remizą.
Ewel napisał:
Sal, nawet nie masz pojęcia ile mnie to kosztowało :roll:.
Jak mogę Ci to wynagrodzić, o Wielka biologiczna adwokatko?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 9:50, 04 Paź 2009