|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #5 [+18 po 22.00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 875, 876, 877 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | ann, wiem, że jesteś moją agentką Mr. Green
|
Więc do LUDU ! Uważajcie . Nie tknijcie Ewel bo będziecie mieć do czynienia ze mną ! :twisted:
PS : W sumie to ja żadnego adwokata lub agenta nie mam ! :lol:
|
|
Wysłany:
Nie 9:52, 04 Paź 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Jak mogę Ci to wynagrodzić, o Wielka biologiczna adwokatko?
|
Tak naprawdę, to czuję się jak adwokat diabła, z tym, że tym diabłem nie jest mój klient, a raczej przeciwnik :D:D:D. Po prostu rozsiewaj optymizm, jak do tej pory i nie psuj więcej forum :P.
Dodano 1 minut temu:
hattrick, nie chcę irytować się ;).
hattrick napisał: | Tak. Wychowałam się. <plask> |
I co, wstydzisz się tego? To jest aż tak koszmarne?
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Nie 9:55, 04 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, ja mogę być Twoim adwokatem! :D
Ja jestem ze wsi i jestem z tego dumna! A jak! :D Ciągniki, pola, zabawy w remizie, wykopki, sianokosy... Miód!
BTW, nocny sms od kolegi:
Cytat: | Może ci przywieźć obornika? Tak ze trzy rozrzutniki? |
:hahaha: :hahaha:
|
|
Nie 9:56, 04 Paź 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam Was słoneczka w ten chłodny poranek ;-)
dzisiaj ostatni dzień mogłam się trochę polenić i powylegiwać w łóżeczku i dobrze to wykorzystałam. O 17 mam pociąg, ach jak ten weekend szybko przeleciał. Wczoraj do północy oglądałam Epic Fail i zasnęłam zauroczona odcinkiem <3
Poza tym wszystki mnie boli. Plecy, ręka od niesienia ciężkiej torby... Nie chcę wiedzieć co będzie ze mną za ileś lat skoro teraz co chwilę mam jakieś dolegliwości :twisted:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 9:57, 04 Paź 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, nie strasz - ja będę to przerabiać za kilka godzin;) Muszę zabrać się z olbrzymią walizką, plecakiem, dwiema torbami i jeszcze reklamówką z zapasem jedzenia...
Witajcie dziewczęta i chłopięta ;D
|
|
Wysłany:
Nie 9:59, 04 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ann, ja mogę być Twoim adwokatem! Very Happy |
O ! Super ! Dzięki :onajego:
Agentów załatwimy kiedy indziej . Teraz idę się uczyć . Odwiedzę Was pewnie później.. :wink: Papa
|
|
Wysłany:
Nie 9:59, 04 Paź 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, witaj. Dziękuję jeszcze raz za życzenia :*
Salamandra, ja lubię miejsce, gdzie mieszkam od dzieciństwa, bo tu jest spokojnie, ciho, zieleń itd...
Ewel napisał: | I co, wstydzisz się tego? To jest aż tak koszmarne? |
Właściwie to raczej nie. Ale jak widzę krowiego placka na środku chodnika, to się załamuję :hahaha:
|
|
Wysłany:
Nie 10:01, 04 Paź 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen, witaj :).
rocket queen napisał: | Muszę zabrać się z olbrzymią walizką, plecakiem, dwiema torbami i jeszcze reklamówką z zapasem jedzenia... |
Dostałam na urodziny największą walizkę, jaka była dostępna w sklepie :D. Odtąd mam walizę, torbę z lapkiem i czasami plecak :P. Jedzenie mam na miejscu :mrgreen:.
|
|
Wysłany:
Nie 10:02, 04 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen ja miałam tylko jedną torbę, a tak się oberwałam w piątek. Wiozłam tylko trochę rzeczy i laptopa - chyba przez niego było tak ciężko :/ mamusia przyniosła mi z piwnicy walizkę na kółkach więc dzisiaj będzie mi się lepiej wracało z powrotem. Przynajmniej mam taką nadzieję bo jak nie to nie wiem jak wytrzymam ten ból :twisted:
hattrick nie ma za co dziękować ;) i raz jeszcze życzę sto lat :*
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 10:03, 04 Paź 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem kolejnym okazem, który wychował się na takim zadupiu, które bez dwóch zdań można nazwać wsią albo rajem dla emerytów: lasy, łąki, stawy, nic prócz osiedli domków jednorodzinnych i średnia wieku powyżej 50 ;D
Ewel, Juniuś, ja również zaopatrzyłam się w największą walizkę na kółkach, jaka znalazłam w sklepie, jednakże, jak władowałam do niej ubrania i podręczniki, to zabrakło miejsca na wszystko inne;)
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Nie 10:06, 04 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Nie 10:03, 04 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Jestem kolejnym okazem, który wychował się na takim zadupiu, które bez dwóch zdań można nazwać wsią albo rajem dla emerytów: lasy, łąki, stawy, nic prócz osiedli domków jednorodzinnych i średnia wieku powyżej 50 ;D |
U mnei tak samo. Atrakcją w mojej wiosce są dwa ronda i sklep spożywczy :haha:
|
|
Wysłany:
Nie 10:04, 04 Paź 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A u mnie jest sporo sklepów, ławeczki niczym w Wilkowyjach, pastwiska, rzeka, jeziora, łąki, pola, boiska... Raj na ziemi :D
|
|
Nie 10:07, 04 Paź 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | rocket queen napisał: | Jestem kolejnym okazem, który wychował się na takim zadupiu, które bez dwóch zdań można nazwać wsią albo rajem dla emerytów: lasy, łąki, stawy, nic prócz osiedli domków jednorodzinnych i średnia wieku powyżej 50 ;D |
U mnei tak samo. Atrakcją w mojej wiosce są dwa ronda i sklep spożywczy :haha: |
Akurat u mnie jest kilka Żabek i innych gadów ;P i nawet szpital, co jednak nie zmienia faktu, że bez Internetu zginęłabym tutaj śmiercią tragiczną, bo nie ma nawet z kim pogadać;)
|
|
Wysłany:
Nie 10:08, 04 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Ale jak widzę krowiego placka na środku chodnika, to się załamuję |
Po co na wsi chodniki :mrgreen:
rocket queen napisał: | albo rajem dla emerytów: lasy, łąki, stawy, nic prócz osiedli domków jednorodzinnych i średnia wieku powyżej 50 |
:D
Tam, gdzie ja mieszkam jest prawie tak, jak w Chłopach, ale oczywiste jest, że mamy telefon, internet, maszyny, traktory i samochody :P. "Prawie" robi wielką różnicę ;).
Natomiast są również dożynki, tradycja, prognozowanie pogody ze słońca, pojawiających się w okolicy ptaków, itp. Dzieciaki biegają od rana do wieczora na podwórkach, umorusane od stóp do głów, zajadają ziemniaki z rosołem, chopy chodzą na ryby, a kobiety pieką drożdżówkę z wiśniami :).
|
|
Wysłany:
Nie 10:12, 04 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Akurat u mnie jest kilka Żabek i innych gadów ;P i nawet szpital, co jednak nie zmienia faktu, że bez Internetu zginęłabym tutaj śmiercią tragiczną, bo nie ma nawet z kim pogadać;) |
U mnie jest sporo ludu, ale oni mieszkają na osiedlu :? A! No i jeszcze cetrum moje wioski, to kapliczka :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 10:14, 04 Paź 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 875, 876, 877 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny |
Strona 876 z 1001 |
|