Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 18:30, 29 Wrz 2009
Prześliczna...
tęskniłam za zdjęciami tego Cudeńka :serducho:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 18:54, 29 Wrz 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 20:21, 29 Wrz 2009
Rzucili nowe zdjęcia Liska! :mrgreen:
Lisa bardzo fajnie wyszła, zabójcza sukienka :D
Szczęściarz z tego pieska :lol:
Pon 14:48, 05 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pon 18:35, 05 Paź 2009
Lis świetnie wyszła, jak zawsze dobrze dobrana sukienka+buty+makijaż+biżuteria. Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, jest takie naturalne :)
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Pon 20:27, 05 Paź 2009
na tym zdjęciu z Suzuki K Photoshoot wygląda przecudnie, na wcześniejszych też pięknie :P
Pon 22:12, 05 Paź 2009
Szkoda, że Lisa nie jest weterynarzem :cuddy04:
Cudne fotki
Wto 8:02, 06 Paź 2009