Mogę jedynie powiedzieć, że nie lubię jak się nie uśmiecha i jak jest smutna. Ta radość, która z Niej bije przechodzi też na mnie i nie lubię widzieć jej smutnej. Ale wtedy i tak wygląda prześlicznie i aż tulić by się chciało... :mrgreen: chyba sobie Ją sklonuję żeby mieć tak o, dla siebie :mrgreen:
She's a sexy single :mrgreen: :serducho:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 10:03, 24 Paź 2009
Jest wgl jakieś zdjęcie na którym Ona wyszła źle ?! pokazał język
Oj, tak! Większość tych z lat młodości, kiedy ubierała się w lateksowe sukienki albo kreacje a la "Positive me"... Koszmar. Widać, z wiekiem nabrała samokrytycyzmu i wyczucia smaku;)
rocket queen , hmm , no może... :pokazal jezyk:
Ale na takich nowszych wygląda ślicznie ! ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 10:06, 24 Paź 2009
Nie wiem jak Lisa to robi, ale faktycznie z wiekiem pięknieje, bo na tych zdjęciach jak była młoda nie wyglądała tak super!
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Sob 17:22, 24 Paź 2009
Monte Carlo Television Festival Cocktail Party 24-10-09 (LA)
a to jakie słodkie :shock: *pada na ziemię z zachwytu*
źródło: fanpop.com
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 11:42, 25 Paź 2009
ojacie :!:
ślicze... :twisted:
Liska włosów nie wyprostowała i ładnie.
Co ja gadam, cały czas ładnie wygląda!! :serducho:
LOVE HER:zakochany:
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 13:24, 25 Paź 2009
ładna jest, muszę jej to przyznać :) w Housie podoba mi się jak się ubiera (poza serialem, niestety nie wiem jaki ma styl :D). Zawsze elegancka i oficjalna.
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 13:30, 25 Paź 2009
tak, tak, tak, Kochamy Ją! :serducho: Śliczna, zawsze i wszędzie, ah.
Nie 13:59, 25 Paź 2009
Boziu! Ostatnie zdjęcie normalnie boskie :serducho:
Nie 13:59, 25 Paź 2009
słodkości, kocham jej śmiech i uśmiech i dosłownie wszystko! :mrgreen:
Nie 14:41, 25 Paź 2009
To niezbity dowód na to, że Lisur ciągle trzyma pion i cały czas zawyża poprzeczkę :twisted:
Ech... Jak ja kocham słynną fryzurę na "owieczkę" (bez skojarzeń)
Po prostu ubóstwiam te kędziorki :oops:
Hm...a teraz starocie, czyli dla odmiany nasz Lisek zdradza House'a i dociera na Ostry dyżur (albo na odwrót) :hahaha:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 23:35, 25 Paź 2009