eponina - cieszę się niezmiernie, że kogoś zainteresowałam :D. Moim zdaniem serial jest niesamowicie uroczy, świeży :). Poza tym ta konwencja musicalu (też je uwielbiam, więc nie jesteś sama ;)).
właśnie skończyłam 4 odcinek i mimo, że piosenek było mniej to futboliści tańczący do "Single Ladies" - bezcenni :lol: dobranoc wszystkim :D
_________________ I want to change the world instead... I sleep
I want to believe in more than you and me
All that I know is I am breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now. Wysłany:
Pon 0:32, 02 Lis 2009
Poniedziałek.. Czemu tego dnia nie mogą usunąć z kalendarza xD Świat bez poniedziałków byłby piękny^^ No ale cóż, Garfield:
A ja zmykam się edukować w dziedzinie programowania sterowników firmy siemens xD
hej ho hej ho
co za beznadziejny dzień :/ tak mnie przewiało na cmentarzach, że znowu nie słyszę na lewe ucho :? miałam się odezwać w sobotę wieczorem, ale wróciłam o 12 w nocy do domu :roll: a wczoraj była jedna wielka bieganina i po prostu nie zdążyłam :cry:
zaraz zbieram się do Łodzi, ale don't worry od 11 do 15 będę w Lbn, bo tata mi opony musi zmienić, bo dostaje białej gorączki, że jeżdżę na letnich :lol:
dlatego robię sobie długi weekend i wpadam do Lbn :mrgreen:
Poniedziałek.. Czemu tego dnia nie mogą usunąć z kalendarza xD Świat bez poniedziałków byłby piękny
jakby usunęli to byś narzekał na wtorek... itd.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 10:23, 02 Lis 2009
Głowa boli mnie nadal, humorek prawie się nie poprawił, dodatkowo miałam trochę zarwaną noc, bo męczył mnie kaszel, myślałam, że się uduszę :roll: ponadto dzisiaj się pakuję i jutro wczesnym rankiem wracam do Opola...
I ja też nie lubię poniedziałków. Macie na pocieszenie ;-) :
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 11:39, 02 Lis 2009
a wiecie że I don't like mondays to piosenka która powstała po incydencie w ameryce.. jak pewna dziewczyna przyszła do szloły i powystrzelała swoich znajomych i kolegów z klasy i szkoły... a na pytanie: dlaczego to zrobiła? powiedziała: I don't like mondays (wiem że Geldof przez tą piosenkę podpadł publiczności... włąśnie dlatego że napisał ją po tym jak usłyszał o tym incydencie)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 12:02, 02 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 12:04, 02 Lis 2009
Pon 12:09, 02 Lis 2009
Pon 12:15, 02 Lis 2009
dzień dobry kochani :*
Wczoraj był mój pierwszy dzień bez internetu i już mkam zły humor, a do tego og godzinnego stania na cmentarzu sie przeziębiłam :?
Co ciekawego się wczoraj działo?
Pon 13:35, 02 Lis 2009