jestem po trzecim APAPIE MAX a głowa boli jak bolała
Nie chcę straszyć, ale moje grypsko zaczynało się od kilkudniowego bólu głowy, więc radzę zacząć się już jakoś zabezpieczać :-(
Kasiu cześć :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:29, 22 Lis 2009
tak się znęcać na chaseronem:( mam nadzieję, że to sie jakoś naprawi. Już bym wolała żeby Chase też odszedł i pojechał do niej niż jak został sam
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 16:30, 22 Lis 2009
Po waszych postach widzę, że w najnowszym odcinku miał miejsce
Spojler:
rozpad jedynego(na chwile obecną) związku, który miał szansę przetrwać - Chaseronu. Rozumiem, że Shore nie lubi Mody Na Sukces, ale przynajmniej ich mógł zostawić w spokoju... :?
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 16:34, 22 Lis 2009
Hej nowo przybyłym :*
Ja w ogóle wolę się już nie wypowiadać o shipach w House'ie bo mam juz dość tego wszystkiego i corazx poważniej zaczynam myśleć że powinni w ogóle porzucić wszystkie shipy
Nie 16:34, 22 Lis 2009
żeby chociaż istniał jakis logiczny powód tego rozpadu...a tutaj dzieje się coś w ogóle bez sensownego :?
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Nie 16:35, 22 Lis 2009
Ja jestem przeziębiona juz kolejny tydzień, ale oczywiście nie mam gorączki więc do szkoły musze chodzić :?
Nie 16:36, 22 Lis 2009
Dla mnie zawsze Huddy będzie najprawdziwsze, bez względu na to, czy zostanie spełnione, czy nie. Skoro scenarzyści uwielbiają nam robić na złość, proszę bardzo. Muszę niestety przyznać, że szósty sezon jakoś coraz bardziej przestaje mi się podobać. Najgorsze jest
Spojler:
odejście Cameron :-(
Brakuje mi w serialu tego klimatu, który był w poprzednich sezonach. Obawiam się też, że już nigdy nie zobaczymy zalotnych Huddy gierek. Już zaczynam się domyślać w jaki sposób w ogóle zakończą serial.
Ulka ale jaka męczarnia przy tym.
Kasiu mogła bym jeszcze wiele nastukać, bo myśli kłębią mi się w głowie, ale nie wiem, czy ktoś wtedy nawet zaczął by czytać mojego posta widząc ile tam napisałam. W tym momencie nie czuję się aż tak fatalnie. Najgorsze są wieczory, kiedy mam temperaturę i sięga ponad 39 stopni.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:36, 22 Lis 2009
Ulka95 wcale, ale to wcale się nie dziwie. Ja już też przestaje powoli. Oglądałam ostatnie kilka odcinków tylko dla tego, żeby zobaczyć jak będzie z Chaseronem....
Ostatnio zmieniony przez Hambarr dnia Nie 16:37, 22 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie 16:37, 22 Lis 2009