Ja oglądam jeszcze w między czasie 3 i 4 sezon, więc to uzupełnia moje wszystkie braki ;-) w zasadzie trzeci sezon już skończyłam, więc jak czwarty też już obejrzę, wtedy będę przypominała sobie wszystkie najlepsze odcinki i będę się pocieszać, o.
Kasiu dzięki, a co to takiego? Jaami, dobre :twisted:
apsik x3
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:44, 22 Lis 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 16:45, 22 Lis 2009
ale czuję, że do końca 6 sezonu wiele się jeszcze pozmienia, na dobre
I hope so ;)
ja lecę kochani. do napisania :*
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 16:46, 22 Lis 2009
do końca 6 sezonu wiele się jeszcze pozmienia, na dobre Wink
trzeba byc pozytywnie nastawionym :D
Dodano 41 sekund temu:
Hambarr pa pa :*
Nie 16:47, 22 Lis 2009
DOMA poukrywaj niektóre części posta w spojlerach, bo może trafić tu ktoś, kto jeszcze nie oglądał 6 sezonu i będzie zły :lol:
Ulka ja i w realu i na forum ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:47, 22 Lis 2009
Wszystko kiedyś przechodzi kryzys. Zobaczymy, jak sytuacja potoczy się w następnych odcinkach. Może wyjdziemy jakoś z tego kryzysu - a z laską czy o lasce, to już zupełnie inna sprawa.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 16:48, 22 Lis 2009