_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:01, 28 Lut 2010
Ami z fizyki "grozi" celujący na koniec :) A mam taką nauczycielkę, ze u niej nie jest łatwo. A kiedy mamy kartkówkę z fizyki to przed lekcją ustawia się przede mną rząd kolegów z pytaniem "siedzimy razem?" Zawsze im odmawiam, bo pomagam mojej Gosi, dla której fizyka to czarna magia.
Nie 19:01, 28 Lut 2010
Zawsze byłam w klasie z większą ilością polskiego i historii, ale z tego względu, że lubiłam polski - historię dostawałam, bowiem w bonusie. A jak poszłam do liceum, to zwątpiłam... wszystko było na tak beznadziejnie niskim poziomie, że ręce opadały. Teraz czuję się jak półmózg ze swoimi brakami z przedmiotów ścisłych, z historii, z języków. Swoje dziecko na pewno poślę do prywatnej szkoły;P
Chance, moi koledzy rozwiązują to w inny sposób. Przenoszą mnie razem z krzesłem :lol: Ale bez krzesła też bywało. Ewentualnie ,,wypraszają" moich dotychczasowych sąsiadów z ławki ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 19:03, 28 Lut 2010
rocket queen nie czytałam, więc nie wypowiadam się ;)
właściewie to lubiłam te ich domki w alfabecie. Łatwiejszy język od francuskiego, który mam teraz, ale mimo wszystko...
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 19:04, 28 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:09, 28 Lut 2010
hej ponownie :*
Wiedziałam że tak będzie, moje uczenie skończyło się na pobieżnym przejrzeniu biologii i przeczytaniu połowy lektury :?
Nie wiem kiedy będę się uczyć np. matmy - chyba po prostu ją oleję :P jak zawsze :D
Nie 19:12, 28 Lut 2010
Chancex3 w której była klasie? większość moich znajomych wypakowywuje swoje torby w ostatnią niedziele ferii :D
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 19:14, 28 Lut 2010