a ja mimo że jego zachowania nie popieram, to jednak dobrze go rozumiem. I wydaje mi się, że postępuje głupio, ale logicznie. Z Teddy niczego nie zaczynał, bo wiązała go Beth. Nawet jeśli była tylko wymówką, której zresztą szybko się pozbył :roll: A potem po powrocie chciał się od wszystkiego odciąć, nawet od Tedddy, bo Teddy oznaczała mimo wszystko wojnę, Irak i śmierć - a na podorędziu była Cristina, która na dodatek pomogła mu wyjść z tego całego dna. Tam u nich to wszystko tak się strasznie szybko dzieje więc razem sobie się zeszli. Prezent kardio-bóg rzeczywiście fajną rzeczą nie był, ale ta sprawa się szybko po kościach rozeszła, zresztą, myślę, że nie tylko ze względu na to ją tam przyciągnął.
A kiedy Teddy powiedziała mu, ze go kocha - to było niespodziewane, bo co innego domyślać się, podejrzewać, co innego wiedzieć. To było jak otwarcie się nowej perspektywy. Coś, czego w ogóle wcześniej nie brał pod uwagę. Ale nie mógł tak po prostu odłożyć Cristiny na bok - bądź co bądź była i jest ważna - więc na to wygląda, że sobie wmawia pewne rzeczy. Ale to się powoli rozpada, bo i z Cristiną rzeczy się nie układają, i z Teddy jest coraz trudniej - bo ta zazdrość jest. Mimo wszystko.
Jak mówię, nie popieram, ale rozumiem.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 18:46, 30 Mar 2010
Betti U mnie. W sumie nic ciekawego. Tak jak zawsze: Nudno i...nudno. :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:47, 30 Mar 2010
NO :D kiedyś kupię tą szazble ;p o.O następnym razem ma być floret :D
Btw NIe mówcie o serialach błagam! jak zaczynacie o nich nawijać to nie mam co robić ;p
Dodano 56 sekund temu:
Sevir napisał:
Korn, wedle życzenia *rzuca się, ściska mocno, tuli, wspominając przy okazji Pierwszą Wojnę Forumową *
*tuli i maca;p" e jaka wojna forumowa ? czegoś nie pamiętam ?:D
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Wto 18:48, 30 Mar 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 18:49, 30 Mar 2010
OMG, moje głośniki od komputera chyba łapią fale, bo słyszę w nich rozmowę dwóch kierowców, z których jeden jedzie na Nowy Dwór Mazowiecki, a drugi na Wieliszew :shock: :shock:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:50, 30 Mar 2010