Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 655, 656, 657 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Charlotte_May napisał:
ja mam plany rozpocząć go jutro

jak najszybciej ^^ mam plany od dziś jeździć codziennie, przynajmniej po godzince. Trzeba spalić tluszcz :evil:

Shitzune napisał:
ostatnio z próbnej miałam 98%

wow! zdolniacha :mrgreen: A ja nie cierpię lekcji angielskiego, głównie ze względu na babkę, którą rozprasza kurtka w klasie i wietrzy salę, nawet jak jest syberyjski mróz na dworze. Klimakterium :roll: ?

PostWysłany: Sob 19:54, 17 Kwi 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 6

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Ustny rozszerzony się znacznie różni, najpierw gadasz o materiale, który ma cię stymulować (ale mnie tylko przyprawia o mdłości), a następnie bodajże wybierasz sobie temat, o którym masz nawijać przez ileśtam minut (przy czym temat jest mega-ambitny, np. głód w krajach trzeciego świata). A na podstawie masz obrazek do opisania i trzy rozmowy kontrolowane.

:shock: Okeeeey.... :shock:

Ja się będę zwijać... :P Musze napisać recenzje 'Akademii Pana Kleksa' -.- Już nawet wole Szekspira ( Jak my się śmiejemy z kolezankami: To on wymyślił linię produktów 'Szekspiriens' :lol: )...Ale 'Akademia P.K.' To był film, który oglądaliśmy na 2 godzinach polskiego. :P Wszyscy się bawili i nikt nie uważał, a pani na końcu: Napiszecie z tego recenzje. :shock: Oh God. No, ale musze iść! Do napisania ;*

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Sob 19:56, 17 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

Shitzune napisał:
przy czym temat jest mega-ambitny, np. głód w krajach trzeciego świata). A na podstawie masz obrazek do opisania i trzy rozmowy kontrolowane.

o kurna :shock: :shock: idę na podstawę :shock:

Shitzune napisał:
A tak w ogóle to cześć, Chasperku, kocham cię.
*rzuca się na czasperskość*

*turla się po podłodze z Shee*
Aj lof ju tu :serducho:

PostWysłany: Sob 19:57, 17 Kwi 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

maybe_55 paa! ja ten film widziałam daawno, ale wiem, ze Maryla Rodowicz tam występowała :mrgreen:

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Sob 20:00, 17 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Ja nawet na podstawie mam problemy. Nie z językiem, tylko z wyobraźnią. Nienawidzę zmyślać, a tam się wszystko zmyśla - śmieją się, bo jest wiosna, bo zaraz pewnie pójdą na zakupy, a może są zaręczeni i niedługo mają ślub, a może idą gdzieś sobie razem, a może to, a może śmo. :roll:

Cytat:
*turla się po podłodze z Shee*

*turla się z Chasp po podłodze, ścianach i suficie RwT*
Aj lof ju macz mor :serducho:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 20:02, 17 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune, angielskim się nie martw, zwłaszcza że zdajesz podstawę.
Ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że matura pisemna podstawowa z angielskiego to banał, ja miałem coś w granicach 90 % a znam się na językach jak kura na gwiazdach.
Jeśli chodzi o ustną, to ze względu głównie na to, że nie miałem speakinów na zajęciach dostałem zaledwie 16 punktów. Można mieć kartkę i długopis, żeby sobie coś wynotować. Ja jak już była moja kolej miałem wszystkie rozmowy rozpisane i prawie wszystko czytałem z kartki.
Pamiętam, że miałem coś o tym, że była impreza i zakłóciliśmy ciszę nocną ;) i miałem obrazek kolesia z pustym wózkiem i wodą. Powiedziałem, że jest albo biedny albo lubi zdrowe żarcie ;)

Za to egzamin z angielskiego na studiach to dopiero była porażka - ale ja głupi dostałem temat o o filmach i powiedziałem, że lubię filmy akcji. Na pytanie "Leo, why?", po prostu zrobiłem głupią minę, powiedziałem "some people run", na czym moja inwencja w odpowiedzi na to pytanie definitywnie się zakończyła. :)

Już pościeliłem!

PostWysłany: Sob 20:05, 17 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Martwić to się nie martwię... nawet to rozszerzenie bym spokojnie zdała, ja tylko nie lubię wymyślać na zawołanie, bo mnie to irytuje.
Też zawsze sobie zapisuję rozmowy na kartce, natomiast z obrazkiem jadę na żywca. ;)

Okej, oficjalnie umarłam ponownie.
Myślałam, że umarłam ze śmiechu przy grupie "Nie dla pochowania Cheopsa na Stadionie Narodowym" na fb, ale przed chwilą znalazłam grupę "Nie dla chmury popiołu z wulkanu na Islandii!!!".
Opis grupy:
"Chmurze popiołu, mówimy zdecydowane i stanowcze, raczej nie!!! Grupa nie wyklucza zorganizowania wycieczki na Islandię, w celu protestu pod wulkanem."
:lol:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 20:08, 17 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
a tam się wszystko zmyśla - śmieją się, bo jest wiosna, bo zaraz pewnie pójdą na zakupy, a może są zaręczeni i niedługo mają ślub, a może idą gdzieś sobie razem, a może to, a może śmo.

po prostu trzeba mówić co pierwsze przyjdzie do głowy i nie zastanawiać się za bardzo, bo można załapać "eeeeee" a tego nie chcemy ;)

Gorm napisał:
obrazek kolesia z pustym wózkiem i wodą. Powiedziałem, że jest albo biedny albo lubi zdrowe żarcie

:hahaha:

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Sob 20:09, 17 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

dobry wieczór,

życie jest do bani.

PostWysłany: Sob 20:09, 17 Kwi 2010
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Shitzune chyba się zapiszę do tej grupy :hahaha:

ToAr hej :D

ToAr napisał:
życie jest do bani.

a to czemu?

PostWysłany: Sob 20:12, 17 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Hej, ToArku,
nie bądź smutny. Przytulić cię? Chasper, chodź, pomyziamy ToAra.

Chyba coś ze mną nie tak, jeżeli na słowo "matrix" moje pierwsze skojarzenie to nie film, tylko macierz mitochondrialna...

PostWysłany: Sob 20:13, 17 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

ToAr napisał:
życie jest do bani.

Na szczęście niedługo będzie koniec świata :) :lol:

Już pościeliłem!

PostWysłany: Sob 20:13, 17 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Jest.

A chmura przyprawia mnie o uporczywy katar alergiczny, więc byłoby miło, gdyby już sobie poszła.
W XIX wieku wisiała nad Polską rok.

i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises

`turtles.`

PostWysłany: Sob 20:14, 17 Kwi 2010
blue papaya
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

blue papaya hej :D
twój avek :shock: :serducho:

PostWysłany: Sob 20:17, 17 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Shitzune napisał:
*turla się z Chasp po podłodze, ścianach i suficie RwT*
Aj lof ju macz mor

uważaj, bo wybijemy forumową szybę i ómrzemy :lol:
koffamy się tak samo :serducho: ^^

Shitzune napisał:
Przytulić cię? Chasper, chodź, pomyziamy ToAra.

ależ oczywiśćie! *tuli ToAra i daje misia na pocieszenie*
lepiej :mrgreen: ?

PostWysłany: Sob 20:19, 17 Kwi 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 655, 656, 657 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 656 z 1000

Skocz do: